Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Приходять але не мені(((
-
августским щас приходят реквесты?
-
+ 1 !!!!! Вітання! 🥳🥳🥳🇨🇦🇨🇦🇨🇦 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 Результати опитування shorturl.at/fjlq1 #approvedvisa Кількість 22.11.2022 - 4 Дорослі - 3 Дитячі - 1
-
Відрядження це завжди по іншій програмі. А тут дають ВП
-
Lyubov про яку саме візу ви говорите? дружина їздила пару років назад у відрядження в Канаду, загало десь місяць може два зайняло
-
а от чого не знаю, того не знаю)) можливо немає вільних місць і треба ловити, можливо ви щось не так намагаєтесь зробити
-
Так екстрений в'їзд, а не розгляд аплікації🙈🙈🙈 А на справді не треба жалітися, до війни люди чекали по 2-3 роки на візу
-
Настолько экстренный, что кто то ожидает 220 дней +😂
-
+ 1 дітяча Дитина народилась 17 серпня, документи подали (свідоцтво, паспорт та інш.) 27 вересня, 22 листопада отримали погодження. Таким чином для нашої родинним закінчилась епопея почата 16 травня.
-
Є можливо в когось інформація про середній термін вклейки візи в Варшаві?
-
чому не дає вибрати?Щось з сайтом?
-
що вам ще підказати?
-
підказуємо: ви не можете записатися в Австрії, бо не дає вибрати місто і кількість людей
-
Підкажить,не можу записатись в Австрії,не дає вибрати місто і кількість людей
-
Одні вклеюни тому що віз не дають😪 Більше нічого тут обговорювати( тільки 10001 раз як відстежити трек
-
Ну так. Це мабуть не варіант. Треба встигнути. Хіба що вже на крайній випадок
-
Не забувайте!!! Що CUAET - це екстрений виїзд!!! Не потім через рік, нехай буде і т.д.
-
Вобщем....одни вклеюны..., похоже, что решили разгрузить визовые от паспортов...
-
Ну це таке)))) тут 2 фактори: 1 - дія програми на сьогоднішній день до 31.03. 2- можуть спитати чому не скористалися візою.
-
Так
2 Feb 2023, 01:21
23405/258596
about 8 hours ago