Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Одні вклеюни тому що віз не дають😪 Більше нічого тут обговорювати( тільки 10001 раз як відстежити трек
-
Ну так. Це мабуть не варіант. Треба встигнути. Хіба що вже на крайній випадок
-
Не забувайте!!! Що CUAET - це екстрений виїзд!!! Не потім через рік, нехай буде і т.д.
-
Вобщем....одни вклеюны..., похоже, что решили разгрузить визовые от паспортов...
-
Ну це таке)))) тут 2 фактори: 1 - дія програми на сьогоднішній день до 31.03. 2- можуть спитати чому не скористалися візою.
-
Так
-
А після того, як ця віза закінчиться? Я так зрозуміла питання
-
З України цього не зможете зробити. Так як у Вас зараз є діюча віза і немає ВП. Тільки із середини
-
По идее, можете. Но вот сколько это все займёт времени, и не будет ли никаких нововведений.... Не рискуйте.
-
Забей
-
В'їхати потрібно до 15.03.2023. ВП це робота. А віза це право на в'їзд
-
Ясно. Дуже всім дякую за поради та підтримку❤
-
Здравствуйте. Может кто подскажет что означает данная дата?
-
Вы будете въезжать на основании визы, поэтому до 15.03. И это не ВП, это предварительный ВП, оригинал будет в Канаде
-
А з України зможу? Чи обов'язково треба встигнути до кінця дії цієї візи?
-
віза потрібна, щоб заїхати в канаду, так що треба дійсна щоб була, коли ви із літаку вийдете в канаді
-
Просто ВП мені уже прийшов на ел пошту терміном дії - 3 роки. Тому не розумію чи обов'язково мені в'їхати до 15.03.2023 (до кінця дії візи), чи можна пізніше ?
-
Даже если программа только до конца марта, успеете податься на новую визу уже из самой Канады.
-
Є ролики в ютубі як це робити. Вам на підставі ВП будуть продовжувати візу.
-
1. Паспорт 2. Biometrics Collection Letter 3. Письмо-подтверждение регистрации на биометрию
2 Feb 2023, 01:21
23419/258552
about 7 hours ago