Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
А це можна якось відслідковувати? VFS Global Your application, tracking ID No.20221117ESMAPKTXXXX has been received and is under process at the IRCC Office on Fri Nov 18 2022 Regards, VFS Global
-
Доброго дня. Хочу поділитися своєю історію отримання візи. 15.04 - подала заявку; 12.05 - пройшла біометрію у Варшаві; 15.09 - прийшов запит на паспорт; 12.10 - отримав Візовий центр у Лондоні мій паспорт; 21.11 - забрали паспорт з візою родичі з Лондонського ВАС І знаєте до якого часу видали візу? До 15.03.2023 року!!!😥 Я в шоці і розчаруванні. 7 місяців чекання і віза всього на 6 місяців, і то - поки мені передадуть паспорт з Лондона до України пойде мінімум ще 2 тижні - і того: віза на 3 місяці. То капець. Надіялась, як мінімум буде на 3 роки, або до кінця дії паспорта, а вийшло взагалі ... У когось також таке було, чи то лише мені так "повезло"?
-
Как повезет. Мы сдали отпечатки 8 сентября и тишина. Но ждём на всю семью, 2 взр 2 реб. Знакомые подали 12 ноября- 18 ноября уже паспорт попросили… 🤷🏼♀️
-
а что брать из собой на биометрию ? Мне в след месяце биометрию только сдавать , только то приглашения что пришло на почту распечатать ?
-
Три тижні я очікувала трек номер на чоловіка ( я не вказала поверх у Варшаві )) і окремо відправляла свій паспорт , теж три тижні рівно і приходить на пошту трек номери , це нормально в них, бо я хвилювалась і телефонувала у вфс глобал , там мені так і сказали - очікуйте до 3 тижнів трек
-
Привіт ждунам👋 я дочекалась з 29.05 рішення по дитячій візі аж в листопаді ,і планую відправляти паспорт чоловіка і дитини( чи свій? )Тут власне питання маю... Подавала заявку коли паспорт дитини закінчувався ,тому подала на свій , а зараз дитина має новий паспорт ...який паспорт краще відправляти? Мені вклеїли візу до 28 року,до кінця поспорту ,дитячий паспорт на 4 роки( до 26), але вписка в паспорт мами то теж історія тимчасова ..можливо хтось з подібним стикався і має шо порадити?
-
Добрый вечер. Искал в чате информацию, находил только обратные вопросы от моего. Если у меня есть виза по CUAET, продлят ли мне временную защиту в стране в которой я нахожусь. Или смогу ли я получить защиту другой в стране ЕС, имея CUAET? Заранее благодарю.
-
Мы отправляли, тоже пока ничего
-
Обычно на почту приходит в течение трёх дней
-
Я в шоке )) как так вам терпения
-
У вас на самій візі написанно термін її дії. Срок вїзду - до кінця терміну дії візи, що логічно 🙂 А які наслідки якщо їй не скористаєтесь - лише можно здогадуватись. Як мінімум, якщо через деякий час будете отримувати звичайну візу, то треба буде появснити чому вам дали таку можливість, а ви знехтували нею, коли є люди, які дійсно потребують виїхати до Канади.
-
Всем привет! Вопрос нестандартный и связан с моей глупостью, но всё-же. Может быть кто-нибудь сталкивался хотя бы с подобным. Значит в апреле подал заявку и сдал биометрию. Писал несколько раз в кризис форму, ответов не было. В сентябре решил ещё раз подать заявку. И подал. 13 числа подача, 23 числа запрос паспорта. Вклеил визу, начал думать о переезде. Купил на 29 ноября билеты. Сегодня утром пришло письмо о том, что моя виза невалидна, и что я не могу с ней ехать. По телефону ircc сказали просто ждать решения по первой заявке. Не кидайте сильно тухлыми помидорами, мол сам виноват. И сам понимаю. Вобщем вопрос, что теперь можно сделать, к кому обратиться? Может быть есть контакт иммиграционного консультанта, кто может хотя бы шансы обозначить. Всем добра👋