Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Я в шоке )) как так вам терпения
-
У вас на самій візі написанно термін її дії. Срок вїзду - до кінця терміну дії візи, що логічно 🙂 А які наслідки якщо їй не скористаєтесь - лише можно здогадуватись. Як мінімум, якщо через деякий час будете отримувати звичайну візу, то треба буде появснити чому вам дали таку можливість, а ви знехтували нею, коли є люди, які дійсно потребують виїхати до Канади.
-
Всем привет! Вопрос нестандартный и связан с моей глупостью, но всё-же. Может быть кто-нибудь сталкивался хотя бы с подобным. Значит в апреле подал заявку и сдал биометрию. Писал несколько раз в кризис форму, ответов не было. В сентябре решил ещё раз подать заявку. И подал. 13 числа подача, 23 числа запрос паспорта. Вклеил визу, начал думать о переезде. Купил на 29 ноября билеты. Сегодня утром пришло письмо о том, что моя виза невалидна, и что я не могу с ней ехать. По телефону ircc сказали просто ждать решения по первой заявке. Не кидайте сильно тухлыми помидорами, мол сам виноват. И сам понимаю. Вобщем вопрос, что теперь можно сделать, к кому обратиться? Может быть есть контакт иммиграционного консультанта, кто может хотя бы шансы обозначить. Всем добра👋
-
Думаю та. Ось вже в другій половині грудня має бути сповільненя, через усі різдвянні свята
-
Делали в Варшаве заграны ай ди карту. Не могу найти информацию, в течении которого срока нужно забрать готовые паспорта? Может кто-то подскажет? Обязательно в 30 дней нужно вложиться? И если не успеем, они обратно в Украину поедут?
-
Всем привет , подскажите пожалуйста, кто знает Есть ли сроки въезда в Канаду после вклейки визы? И какие последствия, если за время её действия не въезжаешь в Канаду ? Заранее спасибо ☺️
-
Так, але в інші ж тижні теж не всі були, але було багато віз, думаєте співпадіння просто?
-
Ну не всі хто откримав візи цього тижня сидять у цих групах і не всі підписуються за результати розгляду їх акет 🙂
-
Та не думаю, бо всі плани на цей і наступні роки це ще більше завести іммігрантів в Канаду, вони постять свої плани і т.д на сайті
-
Доброго вечора. Підкажіть, будь ласка, на якому сайті потрібно відстежувати долю паспортів? Є повідомлення з пошти, що вони у візовому центрі
-
Всім привіт, як думаєте, чому останні тижні так мало віз? Вроді і вихідних немає поки що, а минулого тижня і цього взагалі смішні статистики по 2 візи в день 😅
-
а вже потім і відправляють туди, куди зручніше і ближче, і швидше
-
якщо казати про Європу, то це і Варшава, і Бухарест, і Дюсельдорф, і Відень, і Лондон. тож багато країн. чому пишу за Лондон, тому що більшість заявок перенаправляють туди. якщо кажемо за Україну, то Лондон розглядає. чому так, не дізнавалася
-
Мені після останнього двінка на гарячу інію повідомили, що передали мою аплікацію на розгляд до Оттави. Але то можливо, тому что я сам знаходжусь у США. Тому, думаю, не тільки Лондон розглядає заяви
-
я бачу, що ви гарно в школі вчилися,і про Канаду щось знаєте. не буду витрачати час на доведення очевидних речей, що написала вище
-
Спасибо
-
ви не повірите, але Лондон розглядає анкети і висилає паспорт реквести
-
В письме, которое Вам пришло, есть ссылка
-
Звонить им, писать, кого то попросить сходить узнать за судьбу паспорта
-
Добрий вечір, а якщо на пошту так і не прийшов лист з трекером, є ще якісь варіанти відслідкувати?цікавить Бухарест)пройшло вже більше 2 тижнів з моменту подачі
2 Feb 2023, 01:21
23464/258544
4 days ago