Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Обязательно, без украинского паспорта не дадут
-
В мене така сама історія потрібно перевести довідку з рагсу і прикрити у документи, бо прийде запрос за батька( також мають бути переведені документи на Анг свідоцтво про шлюб, свідоцтва дітей і супроводжуюче письмо де ви розкажете зо в Україні є закон , номер закону ….і що дитина не всиновлена)
-
Термінів немає. Тобто скільки їм влізеться) Ми 22.09 додали доп доки
-
Скільки по часу дозапит документів обробляється? В нас 19.10 був дозапит вироку, ми доки надали 25.10 і ...тиша😪
-
Я сегодня сдавала ничего дали чек с номером сейчас на емайл пришло смс паспорт в пути и трек номер .. спросила примерно сколько ждать паспорта ответили около месяца ..
-
Добрый вечер. Подскажите пожалуйста после подачи биометрии в Варшаве сколько по времени ждать на подачу паспорта?
-
В Варшаві нема ящика в який вкидають паспорти. Схоже, що кур‘єр віддає паспорти, а вони тупо лежать і чнюекають тижнями поки їх відправлять на вклейку
-
Они и так всех раздельно рассматривают. И в этом чате много примеров, когда дети ждут родителей, или наоборот родители ждут детей
-
В нас були окремі апплікейшени, бо на той час в мене не було впевненості що до виїзду з країни. То я подавався окремо.
-
Є досвід двох відправок. Перші 3 тижні днсь валяється і нема ніякої інформації, а тоді приходить лист, що в екаунті зміни. Заявка затверджена, отже візу вклеять. Один паспорт повернувся через 4 днів після вклейки, а два паспорти ще лежать в консульстві.
-
В мене по старшій дитині статус я - одинока мама
-
Мне они на такое ответили, что "да мы понимаем, что даже вы можете быть разлучены, но заявки рассматриваются раздельно и вам нужно только ждать. Ваша заявка имеет наивысший приоритет"
-
Добре, дякую за поради. Буду писати в кризову і нагадувати про терміни та стан в країні. Бо моя дружина та діти вже з візами.
-
Ну так ми вам і кажемо, що пробували все, відповідь одна - чекайте
-
Ви спробуйте кризову форму й дзівінки. Деякі люди писали, що кризова допомогла їм. Може пощастить
-
З яким статусом? Не зрозуміла питання
-
Да, тут была одна госпожа, которая искала способы "порешать вопросики"😂 А ещё один товарищ предлагал за бакшиш, что его кум/сват/брат в ircc продвинет ваш запрос😁
-
Так
-
Теперь и наша семья не ждуны ! Сегодня вклеили моим детям наконец-то + 2 визы , Вена. Подали в августе 11 числа, 24 августа муж и я биометрия, 10 октября забрали паспорта с визового, но и 10 октября подала паспорта детей без реквеста , посоветовали в самом визовом сотрудники, после много дополнительных документов и миллион писем на разные и кризисные формы, но слава богу нашлись люди которые перевели документы и составили грамотно в деловом стиле письмо прошение и вуаля )Все ок
-
Це вже можна забирати паспорт ?
2 Feb 2023, 01:21
23491/258544
4 days ago