Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
У ребёнка до года не может быть никакого бекраунда. Не может быть правонарушений и судимостей. Поэтому проверять нечего. Так и написали. Ждите одобрения визы.
-
Всем привет! У нас сегодня 165 дней) кто-то ждет больше после биометрии ? У кого какие рекорды ожидания?
-
Всем привет! Подскажите пожалуйста, по ребенку (возраст до 1 года) нет запроса вклейки, вот такой статус заявки в кабинете. Как правильно это трактовать "непригодный", но при этом «ожидайте решения окончательное». Родителям вклейка уже одобрена, запрос на паспорта есть. КТо с этим сталкивался или понимает суть статуса по ребенку, дайте знать, пожалуйста в ЛС. Спасибо.
-
Всем привет отправили паспорта в Берлин 15го числа, 17 пишет что уже доехали ( проверяют отправление DHL), но ответа от визового центра никакого нет. Как понять они его получили, или нет?
-
Поделитесь , пожалуйста , потом этой информацией со мной 🙏🏼. Тоже интересует этот вопрос .
-
Сьогодні
-
Коли це було? Я маю на увазі брат, коли їх уламав?
-
Думаю, що усім, хто надіслав до 18го, повинні вклеїти. Хоча, це просто мої думки
-
Доброго вечера. Такой вопрос а что со старой заявкой будите делать ???
-
Без реквестів ніяк не приймають у Варшаві, брат десь грдину-півтори їх вламував і все ж таки погодились. Але казали не беруть без реквестів. Відправляти кур'єром можна у випадку, якщо вам не потрібен паспорт ближчі 2-3 місяці. Але є шанс, що вони його загублять. Сьогодні був такий випадок.
-
Особисто лише по запису і наскільки я чула дат для запису немає Але ми не перевіряли так як ми не в Польщі, тому відправили поштою Хоча багато хто пише, що досить швидко вклеюють якщо сам приносиш. Ми чекаємо реквест з липня. Найкраще подзвоніть їм і спитайте приймають дитячи без реквесту чи ні. Коли на початку осені вклеювали чоловіку, то Відень приймав, коли у жовтні прийшов реквест мені, вже дитячі Відень не приймав. Варшава підтвердили що приймають дитячі паспорти з батьківськими реквестами, ми відправили. Якщо у них щось змінилося вони вам повідомлять.
-
НЕ можна у Варшаву без ріквестів вже.
-
Обов'язково потрібно запис на годину