Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Всім привіт є одне питання сьогодні в Варшаві я відправив свій паспорт поштою на вклейку візи скільки ви часу чикали щоб забрати самий паспорт з Візового Центра Варшава буду забирати особисто.Будласка напишіть в кого яка була ситуація.
-
Думаю лучше отдельно, могут случайно одного записать
-
А какая причина отказа? Био сдавать еще раз не нужно
-
Сегодня был в Варшаве , сотрудник сказал, что отменили, так как многие не успевают, ибо нет места чтобы записаться . С биометрией та же история была. Позвоните уточните ещё раз, если хотите на 100%. Если можете, сделайте мне меньше задержку, сложно отвечать
-
Мой паспорт в IRCC с 31 октября и без ответа
-
Скоріше по факту. Краще самому, або через когось, бо там біда зі зворотньою доставкою. Я чекав майже чотири неділі, випадково знайшов
-
Зовсім не чула про таке. Нічого не відміняли. Офіційне посилання?
-
Никто не отменил 30 дней для отправки паспорта
-
Сьогодні була ситуація, загубили людині паспорт, три години в тому центрі шукали, не знаю чи знайшли. Краще пошліть когось особисто здавати . 30 днів відмінили термін
-
Якшо трек був внутрішній,VFS то скоріше за все буде повідомлення, а можна і не бути, я пощастить
-
Доброго вечора, ще маю таке питання, при оплаті зворотньої доставки паспорта, з візового центру в Варшаві. Чи отримаю я якесь повідомлення як вони його будуть висилати з Варшави, чи тільки отримаю по факту...?
-
Всім привіт! Хотіли б поділитися досвідом, можливо комусь буде на користь. Здавали біометрію та паспорти на вклейку віз у Стамбулі. 2.08.22 аплікейшн на сім’ю (батьки і дитина 1 рік) 17.08.22 Біометрія дорослих 1.11.22 паспорт реквест на обох батьків, розглядав Лондон (на дитину реквест не прийшов. До цього телефонували на гарячу лінію, писали в кризову форму, просили прискорити розгляд. Ми досі не впевнені чи саме це спрацювало, але є результат і це добре). 15.11.22 Віддали паспорти на вклейку візи у Стамбулі. Дитина у нас без паспорту, лише вклеєне фото у паспорт мами. У vfs у Стамбулі Ми спитали щодо візи дитини. При нас робітник візового центру зателефонував до Анкари, помітивши наші номери заявок. Через декілька днів ми отримали листи від IRCC на всіх трьох членів родини із підтвердженням усіх заявок, включаючи заявку дитини. 21.11.22 отримали паспорти із вклеєними візами на всіх членів родини. Віза дитини вклеєна у паспорт матері,видана Анкарою. 🎉❤️нарешті!) Усіх бажаємо візопаду!!!)))дуже дякуємо усім за те, що ділитися досвідом, та дякуємо групі за велику кількість корисної інформації❤️
-
Да, привозите лично , записываться не надо ( если на вклейку визы)
-
Рівно тиждень