Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Підкажіть будь ласка, якщо подалась на кризову форму тиждень тому чи є вірогідність , що дадуть відповідь ?
-
а скільки чекати орієнтовно ? в кого була така ситуація?
-
Протягом 2х тижнів на пошту прийде лист, але зазвичай буде із серії " ваша заявка в пріоритеті, чекайте"
-
я заяву подавала в січні минулого року і в серпні прийшла відмова хоча мамі та сестрі відкрили візу , я подалась тиждень тому на кризову
-
а , вибачте тоді я не знаю .. сподіваюся вам дадуть відповідь
-
Яка програма? Не зрозуміла? Я заявку подала 2го липня, а в кризову писала раз в жовтні, другий раз перед різдвом
-
можливо вам не відповіли , бо програма до 15 ще працювала і в них був загруз заявок Я чекаю ще тиждень і дам вам відповідь
-
Я не бачила щоб хтось писав інше.. Може комусь одразу дають відповідь... Я вже не у відчаї... Я в паніці
-
а чому зазвичай ? більшість випадків так пишуть ?
-
Я досі чекаю, вже 2 рази подавала на кризову. Заявка для мами з 2го липня((( Сьогодні дзвонила на гар лінію, але автовідповідач круте по колу і не зв'язує з людиною...
-
Що за кризова?
-
Моим друзьям сделали. Правда это было в 23-ом зимой
-
Шел 666 день ожидания 🤣
-
А что можно иче сделать?
-
Ничего , ждать и все(
-
На той неделе дозванивались 1, 3, 1, uci, 1,1,1 буква для w 3, номер аппликации ,1, 0
-
Привет Jul! Согласны ли вы с правилами группы? 1. Пользуйтесь поиском по чату, прежде чем задать свой вопрос. 2. Уважайте друг друга 3. Пользуйтесь функцией reply 4. Не дробите сообщения 5. Обсуждаемые темы : ожидание визы, вклейка визы cuaet (Биометрия, религия, секс ориентация и остальное здесь не приветствуется.) 6. Реклама запрещена. 7.Общаемся между собой на любом удобном языке. 8. Только текст/gif/стикеры. Голосовые Не используем 9. В ЛС админам НЕ ПИСАТЬ. За это тоже read only
-
Здравствуйте! Кто нибудь дозванивался в посольство в Анкаре? Есть там украискогоаорящие или русскоговорящие операторы?
-
А вы туда вырядил дозвонитесь, они трубку неберут, если это по поводу вклейки визы то VFS даёт их имейл, мы им написали но так за 2 недели они и не ответили
-
Да вот и мы писали, приходит автоматический ответит и тишина
2 Feb 2023, 01:21
242391/258562
about 21 hours ago