Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
-
я їм вже писав, і вони також сказали про цей fee. що і викликало в мене запитання, тому що я його бачив тільки по лінку який я вказав, а також в email від них. при тому що більше ніде ніхто ніколи не згадував про цей fee. можливо це почало примінятися з 1-го листопада. і відповіли вони мені саме 1-го листопада :)
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, я мама одинока. Подалися на візи до Канади. Я вже забрала свою візу, дитина ще чекає. Попросили підтверджуючі документи що я одинока мама. Я надала свідоцтво про народження англійською ,та витяг статтю 135 кодекс України англійською. Підкажіть, будь ласка, достатньо буде цих документів? Може хтось стикався з таким? Скільки потім чекали на візу? І чи дали?
-
Ну, я кажу, що це мій вільний переклад, але, мабуть, вони це мали наувазі, враховуючи скільки листів ми вже їм написали🤣🥴😉
-
цю лінку я знайшов на листочку, який видають тим хто сдавав біометрію в Мадриді. visa.vfsglobal.com/esp/en/can/buy-services > Applicants who submit their passport or documents at a different VAC from the one where they initially provided their biometrics, the Package Transmission fees will apply. Packagetransmission Amount in EUR (inc. VAT) 32.70 в самому верху таблички.
-
Алексей)Приходят имейлы)