Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Ще ніяк, шукаю поки людей які вже відправляли з України поштою, але коли питаєш які данні вони вказували то всі морозяться😃
-
Думаю немає різниці. Ми писали перший раз не прикріплювали, відповіли що наша заява у приорітеті, і нічого з місця не зрушило. Написали вдруге - прикріпили. Відповіді немає.
-
Як ви вирішили це питання?
-
Нічого не зіграє,буде стандартна відповіть( чекайте ви в приорітетному приорітеті)
-
теж шукаю відповідь на це питання😒 окрім телефону потрібно прізвище та ім'я контактної особи на яку буде доставка, у візовому сказали, що в них такої людини немає, відправляйте на компанію, а пошта каже тільки на фізичну особу🤷♀️
-
Якщо писати в кризову стосовно реквесту для дитини , потрібно прикріпити до листа наявність вже своєї візи ? Чи це не зіграє ролі?
-
На сайте Канады есть
-
У меня как у моряка путешествий очень много и канадская и американская виза есть, ну это мне не помогло, буду ждать через неделю буду писать в кризис форму на себя и на ребенка.
-
Як це взаємозв’язано ?😅 є якась інформація про це з першоджерела ?
-
Може жінок ставлять в пріоритет, але такое в профілі є можливість вказати пріоритет, я вказав дружину, може тому їй одразу прийшов запит….
-
Просто не факт что дадут работу, а если не нужен Вам пермит то ок
-
Я сам не понимаю почему они так семьй разбивают((((
-
У Дружини новий паспорт, у друзів що здавали також, моєму вже 7 років, багато подорожей, может того так і перевіряють ?
-
Ровно півтора місяця.
-
Просто интересно (риторический вопрос), почему кому-то запрос приходит через неделю после сдачи биометрии,а кто-то с апреля ждёт…
-
У меня так с мужем получилось. Писала в поддержку ответили не страшно, заполняйте и отправляйте. Все заполняла как на семью. Но заявки не в группе. Мужу уже прислали запрос на вклейку визы. Биометрия 27 дек. Запрос на вклейку 4 января. Сегодня мне запрос на вклейку пришел.
-
3 тиждень, анкети в одному профілі родинному, я так розумію що це не має значення, знайомі здавали тиждень тому і все прийшло за 3-5 днів 🤷🏻♂️
-
А сколько уже ждете.
-
Такаж сама сітцація, дружина отримала через 5 днів
-
Через 5 дней пришло на вклейку после здачи биометрий
2 Feb 2023, 01:21
2448/258596
about an hour ago