Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Все може бути, але офіційно нічого не змінилося. Може хтось набрати IRCC запитати чи є в них якась інформація?
-
Дуже дякую за відповідь!
-
Подскажите пожалуйста какие 4 имейла должны прийти после сдачи паспорта на вклейку ?
-
62, це якось впливає?
-
Їй не більше 60 років?
-
Подскажите было ли у кого-то, что отправлял на вклейку паспорт в Дюсельдорфе, а сейчас по треккингу показывает, что паспорт dispatched from IRCC to the Canada Visa Application center in Vienna, Austria … мой паспорт не туда отправили? Должны же были отправить в Дюсельдорф?
-
Друзі, не знаю до кого звернутися. Заповнила своїй свекрусі заявку, і вже днів 7 не приходить лист на біометрію. Це нормально? Чи якийсь збій?
-
Не выйдет так, мне кажется нужно новую заявку на визу подавать. Но лучше уточнить у экспертов
-
Він ще сам не знає про відмову))) Я йому все заповнювала. Тож я відслідковувала. І так кейс важкий. Відмова в США в 2017 р. І відмова в Канаду в 2020 році. Документи робив через якусь фірму нічого не пояснили чому відмова. Просто сказали, що відмовили. А тепер в листі написали))) що виявляється йому 2020 відмовили і табу на в'їзд на 5 років. От тому й відмовили зараз
-
Хтось чекає тиждень, а хтось до 6 тижнів. Кому і як повезе