Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
у вас 2 запроса. что хотели? милитари?
-
Бо це ж тепер золото яке не можна втрачати) процедура як і раніше? Чи може щось змінилось? Доречі я трошки з датою помилився, анкета подана не 23 а 30 березня
-
Вибачте за питання) розумію що тисяча раз питали) як тепер відправити паспорт для вклеювання?
-
скрин со списком писем и дат из кабинета покажите еще
-
Це жестяк)))
-
интригант. давайте скорее. 23 березня 2022 это ждун чемпион бля. тут были от 17 марта, но не знаю, если они еще ждут
-
Скоро гляну, як до компа дійду, трохи пізніше - буду знати
-
вы в кабинет заходите и смотрите, что там
-
А усього 2,5, усе що можно було тоді подати - подавали, але я вже не впевнений, стільки часу пройшло, як це перевірити ?
-
1,5 з останнього повідомлення по анкеті
-
вы на вп не подавались? или вы ошиблись с ожиданием? не 1.5 года, а 2.5, если в 2022 подались
-
Два повідомлення, різниця менше години) є надія)
-
если 2 сообщения, то запрос на паспор. если одно, то все пропало
-
Прийшов лист що отримано повідомлення по анкеті після півтора року очікування, боюсь навіть вікривати шо там))) побажайте успіху Ждун з 30го березня 2022)
-
Дякую за відповідь 🙏У нас запит мілітарі був у грудні, можливо і до нас дійде черга 😂
-
Був запит на мілітарі статус 24 жовтня. Після того писали, дзвонили, толку нуль. Останні 2 місяці вже просто чекали.
-
Вітаю🥳А у вас були якісь додаткові запити?Кудись писали ,щось робили😂Чи просто чекали?)Бо ми досі чекаємо.Дякую що поділились,свіжі реквести дають хоч якусь віру🙏
-
после вклейки визы придет
-
Прийшла поділитись новиною. Нарешті!!! Мамі прислали лист- запрошення на вклейку візи в паспорт... Заявку подали 2 липня 2023 року, лист прийшов 7 серпня 2024. І тепер питання, я не знайшла ПОВ лист щодо ворк перміту, тобто їй його не підтвердили? Чи його можуть додати пізніше?
-
Не знаю, в фб лучше посмотрите. Шервуд парк хороший район) но я приехал недавно, мало знаю об Эдмонтоне) просто я пожил в 2 плохих районах и это прямо дает свое впечатление об Эдмонтоне и как результат о Канаде)
2 Feb 2023, 01:21
251636/258562
about 17 hours ago