Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Больше виз не будет.Лавочка закрыта.
-
Сьогодні тишина. 0000000000🤬
-
Подскажите, пожалуйста, электронную почту ircc в Париже и Лондоне?
-
Добрий день, підтвердження DHL, вони пишуть коли, хто саме прийняв документи.
-
Добрый день Мы тоже написали в кризисную. Такой же ответ и получили. Вчера ещё им позвонили, агент нам сказал, что передаст нашу апликацию в Лондон, уже муж ждёт 4 тыс месяц,
-
Про шо завгодно тут написано, окрiм того, скiлькi вiз сьогоднi одобрено.
-
У меня так же...
-
Нема за що 🙏 Люди чекають тижнями, буває таке, але якщо хвилюєтесь, то я би подзвонила. Щоб хоча б бути спокійною
-
Служба доставки
-
Спасибо, что откликнулись. У Вас хоть dispatched, у меня вообще тихо, никаких сообщений. Сегодня буду им писать обязательно. 🤞
-
Що таке арамекс?
-
Подскадите кто-нибудь агенство в Ивано-Франковсе по отправке документов на вклейку визы.
-
А як ви зрозумiли що вiн там був у вiвторок?
-
Та перестаньте вже Беріть паспорт і лист запрошення на вклейку і туліть в вафі мол 30аед і за 4 дні арамекс привезе паспорт
-
Дякую гарно за відповідь. Паспорт був вже у vfs в минулий вівторок, але досі тиша. Взагалі ніяких повідомлень. Буду дзвонити, писати🇺🇦
-
Якщо є в цій групі ті, хто отримав візу в ОАЕ, поділіться будь ласка досвідом яким способом вам вклеювали візу (реєструвалися/відправляли поштою/чи особисто)? 🙏🏼
-
Тоже рекомендую Максима очень оперативно все сделали.
-
Можна в різних
-
Если 1 апреля программу CUAET закроют, никто не знает, будут ли выдавать WP в аэропорту. Следите за официальными источниками.
-
Можливо.
2 Feb 2023, 01:21
25425/258549
about 2 hours ago