Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
А вдруг у человека Американская мечта все жизни?
-
Привіт всім ! Таке питаннячко , чи хтось продовжував робочу візу для батьків ,(батькам за 70).. у батьків робоча віза закінчується у 26 році ,вісітор віза до 28 … чи людям які не працюють взагалі продовжують робочу візу? І якщо наприклад їм відкриють лише на рік чи відкажуть , то стара робоча віза анульовується тоді ?( просто не хочеться гіше зробити 🤔)ми подали на PR , але процес затягується і хто зна скільки ще будуть розглядати 🤷♀️.Елена може ви щось підскажите ?!
-
Да, можно податься сейчас на ворк пермит, не надо работать для этого
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/ukraine-open-work-permit-march-31.html
-
Ви вважаєте , що відкриють ще на 3 роки? Просто якщо я в анкеті напишу що вони не працюють це не буде фактор відмови?
-
А часом не знаєте якщо відказ , або відкриють лише на рік то анальовується стара робоча віза? Мені для них робоча віза не потрібна в загальному , батьки не взмозі працювати я лише це хочу зробити для охіпу поки впроцесі їх перманент розглядається
-
І якщо гаприклад вони отримають еледжебіліті то на основі еледжебіліті можна на охіп подати ? Поки в них охіп до 26
-
Оба ворк пермита будут действительны на весь срок, что на них указан