Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Мне очень жаль. Надеюсь что вы сможете воссоединиться скоро Мы делали мандамус через Льва. Я бы посоветовала обратиться к нему. Хотя бы за советом @Lev_Abramovich7
-
Нужно ли мне записываться на прием, чтобы подать заявление на получение паспорта?
-
Добрый вечер всем.Кто-нибудь знает, сколько стоит визовый сбор?
-
100 долларов?
-
При отправке путевого листа нужно ли мне платить 100 долларов?
-
Посоветуйте у кого есть
-
Я нікого з адвокатів тут ні хвалити ні радити не буду,оскільки результату ще не маємо у нашій справі,справа на стадії подання до федерального суду.Але такою справою має займатись не Абрамович,він далекий від того, що таке СБУ?Тому хочу застерегти людей і шукати для себе більш компетентного адвоката!
-
Мы советуем тех с кем мы сталкивались. Мандамус нас делал Лев. Мы остались довольны. Если у вас есть идеи кого можно посоветовать, то это же отлично, можно поделиться. Где искать и как, это же советы.
-
Привіт У кого є активний канадський номер, потрібна допомога будь ласка, заморозили банківський рахунок та єдиний спосіб вивести на інший банк, щоби зареєструвати онлайн канадський банк потрібен активний номер Якщо хтось дозволив би вказати свій номер для реєстрації нового рахунку, буду дуже вдячний