Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Так, додавали, завіренний і переводили на англійській.
-
Такая есть, спасибо, теперь понятно
-
Доброго дня таке питання можливо хтось з таким зустрічався здавав особисто 4 паспорта сім’я по тренінг номерах три паспорта готових з візами в візовому центрі а 4 в дорозі вже тиждень
-
Варшава
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, можливо хтось заповнював з неповнолітньою дитиною. Чи додавали Ви дозвіл від батька? Якщо так, то завірений у нотаріуса на українській мові?
-
когда подавались на визу?
-
Пришел аппрув на ребенка, отвозил без реквеста со своим паспортом в Дюсельдорф… ждем возврата паспортов в визовый назад
-
Кто отправлял паспорта в Париж ?
-
Сьогодні вже двічі питали. Все гаразд, працюють.
-
А ніхто сьогодні випадково біометрію у Льові не здавав? Все функціонує як і раніше чи є проблеми із електроенергією?
-
А куди їдете?
-
Добре, дякую за відповідь. Тримайте у курсі подій 👌🙏
-
Мені так пояснили сьогодні по телефону. Наразі паспорта не маю. Дома завжди була людина. І сказали чекати тепер вже на обробку повернення, бо його ще нема в системі. Зателефонуйте самі спитайте у VFS. Завтра їду до VFS за іншими паспортами, буду питати в них ще на місці.
-
Тоже интересно, мне никто не ответил
-
Cuaet waiters in Georgia
-
Как долго Вы ждали свой паспорт после сообщения о принятии Final Decision?
-
+ 1 віза доросла 🥳 Заявка - 21.07 Біометрія Мадрид - 17.08 Паспорт реквест Лондон - 16.11 З нашого досвіду дзвінки і листи працюють. Залишилось дочекатись дитячу візу і ✈️
-
Дуже дивно. Можливо так і є як ви кажете. Або проблема у TNT
-
Я щитаю это бред. Курьером значит без записи можно передать паспорт , а привести самому - не примут. Моет я сам себе курьер.
-
Давайте доживемо до лютого і будем бачити встигають дати візу чи ні Може 31 грудня всім автоматом паспорт реквести пришлють Хто зна
2 Feb 2023, 01:21
26017/258544
3 days ago