Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Вы делали повторную заявку?
-
Мы ждали с 9 апреля. Только 11 ноября пришол ответ. Скоро и Вам прийдет😊
-
Ми теж звонили вже 5 раз а писали вже не памятаю скільки і одна і та ж відповідь чекайте і теж чекаємо від 6 травня якщо не секрет коли вам прийшов ворк перміт а коли біометрія
-
Те саме, дзвонили, писали, кажуть чекайте. Вже місяць як Самі чекаємо від 29 березня
-
Є в нас прийшло дві біометрії і ворк перміт а запита на паспорт немає
-
Доброї ночі. Підскажіть, будь ласка ,куди потрібно відправляти паспорта для вклеєння візи? В якій країні це роблять найшвидше? І яка компанія займається пересилкою. Можливо курєром?
-
Если пересадки в ЕС, то сможете
-
А как вы оплатили в обе стороны и незнаете куда писать? Это к тому что обратную доставку только через визовый центр оплачивать надо. И судя по тому как вы оплатили в обе стороны, то куда именно в Лондон вы отправили? Если всетаки вы отправили в визовый центр в Лондоне, то там возможно пачки паспортов. И до вашего паспорта просто не добрались. Если отправили в посольство в Лондоне то вы не туда отправили. Ну и в итоге как минимум звонить в курьерскую службу, что доставляла, и спрашивать с них почему по трек номеру у вас ничего не находит.
-
Ну я запитувала у консультанта, зможу я летіти в Канаду з пересадками, мені сказали що, як що є аплікація то можу. Буду, на всяк випадок, себе цим заспокоювати😅
-
М обыватель нужен именно для пересечения границы. Подруга такая смелая до первой встречи с пограничниками 😅