Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Спасибо
-
А куди приходить трекінг? Відправили мамин паспорт, тепер думаємо, чи в особистому кабінеті його чекати, чи на мамину пошту, що вона вписала в консент форму🤔
-
з 4 квітня чекала, отримала запрос на паспорт 22 вересня після дзвінку на криз
-
Якщо світла немає, то біометрію не здати? А часто на практиці у Львові світла немає?
-
Пришел трекинг, но я в этот же день написала на горячую линию письмо. Через час пришел трекинг, может совпадение, но горячая линия так и не ответила, поэтому скорее всего просто нашли паспорт и отправили 😂
-
То паспорт чекав на вас у візовому центрі?
-
Подавайте потом, когда будете готовы и будет время туда ехать
-
Жесть, ні не знаю.може у візовому центрі уточніть що і я
-
Ми тільки сьогодні відправили.теж чекаємо
-
Я працювала как ФОП. Теж вказувала саме назви компаній . Візу дали
-
Привіт. Потребую поради. При заповненні місць роботи в анкеті вказав компанію. Проблема в тому що я працював з нею по ФОП а не як найманий працівник в штат. Моя заявка на розгляді вже майже 2 місяці. Підкажете, будь ласка, це потрібно виправити? Вказати щось типу вів підприємницьку діяльність?
-
Вони не працюють під час повітряних тривог і коли немає світла.
-
Сняли ограничения полностью
-
Ковид ограничения отменили? пустят ли в самолет без вакцины и будет ли карантин в Канаде?
-
Та питання, чи вони закриваються на день чи можуть на цілий тиждень. Якщо наприклад подача завтра опівдні, а на потяг треба сідати сьогодні вночі. Щоб не вийшло "Я прийшов, тебе нема", тому й уточнюю. А на повітряну тривогу вони ж теж зачиняються?
-
Повышайте ставку 🤣
-
Привет, подскажите пожалуйста, пришло письмо на подачу биометрии, там в письме указано что 30 дней есть на подачу, а если не успеваю в этот срок, как продлить?)
-
Так, може зачинитись. Але коли відкриється, то Вас все одно приймуть. Навіть наступного дня. Не переймайтеся.
-
Доброго дня підкажіть кому прийшла віза та хто скільки чекав візу після заповнення цих форм "fully completed IMM0150 Details of Police Service table" i "fully completed IMM5546 Details of Military Service table", внизу підпис "IRCC London"
-
Привет. У меня похожая ситуация. Паспорта прибыли в визовый центр Мадрида неделю назад и тишина. Вы что то решили по своим паспортам?
2 Feb 2023, 01:21
26602/258635
about 15 hours ago