Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Планую закордоном це робити
-
Ви запевняєте людей у тому, що їм видадуть 100% право на роботу після 31 березня, це брехня, це не знають навіть на гарячій лінії, це лише ваші думки
-
У кого есть номер гарячей линиии или сдужюы поддержки CUAET?? Нужно очень срочно! Мы сейчас в аеропорту и нас не пускают на самолет, потому что самый младший ребенок без паспорта а просто вклеен в мой паспорт. Может кто то сталкивался с таким
-
Просто можливість пройти біометрію буде тільки в серпні-вересні, не раніше, тому й цікавлюся
-
типу того. За тією інформацією що є зараз це має працювати так. Можливо щось зміниться. Я подавала заявку в червні а біометрію змогла пройти лише у вересні. У вас проблема в тому що після 31 березня умови програми можуть змінитись, як вони зміняться ніхто не знає нажаль, але ті заявки що були подані до 31 березня мають обробити
-
Я нічого у вас не запитував)
-
Тобто якщо я напочатку березня подам заявку на CUAET і мене запросять на біометрію, а я пройду її скажімо в серпні-вересні, мені не анулюють заявку і все ще можна буде в‘їхати до Канади за програмою і працювати там?
-
Вірно, бо зараз ви отримуєте воркер візу, а в Канаді вже ворк перміт і скоріш за все після 31 березня давати чи не давати буде вирішувати офіцер в аеропорту, як і зараз
-
після подачі заявки запрошення на біометрію приходить швидко (майже одразу зазвичай, протягом години, є окремі випадки коли підвисає на кілька днів/тижнів/місяців, але це виключення), в запрошенні на біометрію немає ніяких заброньованих годин, ви самі маєте обрати центр де будете здавати і маєте записатись туди. 30 днів на здачу біометрії для програми cuaet не діють, ви можете і через 2 місяці завати і більше. Коли ви вже записались на здачу біометрії - то краще не пропускати свою дату (у Львові неможливо самостійно перезаписатись якщо ви пропустили назначений день, прийдеться гратись із тех.підтримкою)
-
Я роздуми свої не описував, а лише констатував факт, що програма діє до 31 березня і що буде далі не скажуть і на гарячій лінії
-
Никаких проблем ,езжайте в Минск в посольстве сделайте паспорта .
-
Добрый день. Подскажите пожалуйста, есть ли в этой группе инструкция что за чем и на каких сайтах нужно заполнять анкеты и т.д для желающего получить визу в Канаду? Благодарю
-
Ваші думки це ваша особиста справа, я також надіюсь що так і є, але це не гарантує нічого
-
Потому что находимся сейчас в России и здесь сдавали биометрию
-
Ви 100% зможете потрапити до Канади, адже у вас є віза, а от чи даватимуть WP після березня, не відомо
-
В интернете нет точной информации, кто говорит что будет ок, а кто пишет что вроде да но это не точно
-
По идее да, но это не точно.
-
А не подскажете такую же группу только за Британию ?заранее спасибо..
-
Может глупый вопрос но я правильно понимаю, что после вклейки визы я могу и после 31 марта поехать в Канаду?
-
17.01 подача заявки и приглашение на биометрию 20.01 биометрия сдана 25.01 подтверждение биометрии и запрос паспорта на вклейку
2 Feb 2023, 01:21
2669/258544
3 days ago