Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Але для переконання і страховки, раджу зателефонувати у візовий центр. Правда треба чекати більше 10 хв, щоб вони відповіли
-
Эта информация из личного опыта или где то есть в открытом доступе?
-
Доброго дня Підскажіть будь ласка Які наші дії після підтвердження біометрії Якщо я хочу особисто поїхати відвезти паспорт Що мені потрібно для цього ?) (Паспорт ,лист який прийшов на пошту ще щось треба )? І потрібно записуватися чи ні ?
-
Можно
-
Я поклала конверт в поштову скриньку на першому поверсі.Там підписано.На 3 му запитала у хлопців що тре.Тільки конверт,паспог, роздрукувати дозвіл на вклейку.Підписати ім'я, прізвище, телефон, имейл,адресу.
-
я подавала биометрию в Гааге. Вклейку визы мне тоже было бы удобнее сделать там, и этот центр есть в перечне центров на вклейку... Но на сайте есть возможность сделать апоинтмент только на биометрию, а по телефону указанному на сайте я не могу дозвониться второй день. Жду емейл с ответом, но мне хотелось бы как побыстрее. Сейчас главная проблема в том что я не знаю как записаться на подачу оригинала паспорта...
-
Аналогічна ситуація, як у вас.Вчора я зателефонувала у візовий центр спитати, чи можна додати дитячий паспорт без запиту. Сказали можна, але надати аплікаційну форму дитини і консент форм. Надсилати можна кур'єром або особисто занести, але для того треба мати онлайн реєстрацію на подання доків у візовий центр.
-
Спасибо большое
-
Хуизы ноябрьским😜 , визы позже, после весны и лета
-
и октябрьским пожалуйста 😁😁😁😍
-
Можно
-
Добрый день, после сдачи биометрии в Дюссельдорфе, можно ли лично привезти и забрать паспорт с визой, чтоб не отправлять паспорт почтой?
-
А осенним после этих ребят🙃
-
а осенним?)
-
Так само писали, додавали документи = ви в пріоритеті
-
Ми вчора відправили ,сьогодні вже доставили. Дзвоніть на гарячу лінію в пошту польську чи йдіть особисто до відділення.
-
🤣🤣🤣 ну то таке...Вам пощастило. Я чекала 2 місяці (За той час чоловік отримав візу) зробила переклад всіх документів. Надіслала всюди куди можна було. На сьогоднішній день відправила більше 40 листів із різними аргументами😡 і завтра в мене 4 місяці від біометрії, і 4,5 в сина..