Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Ні я сама дзвонила 4 не прийшло
-
Доброго вечора Підскажіть будь ласка, work permit можна отримати в будь-якому аеропорту Канади? Чи є якийсь перелік, де можна?
-
Вам пришло 4 уведомления?
-
Підкажіть,як це прмйшов-ворк перміт на пошту? Мені прийшрвValidity та orrig pasp request. Щось ще має прийти перед подачею на вклейку?? Дякую
-
Нет запроса на детей.
-
Якісь сопроводжувальні документи прикріпляли?
-
Така сама ситуація....Пишу їм листи часто і в культурній формі пояснюю🤬 що я в Україні із сином. Не хочу нікуди тільки в Канаду. Дайте візу, щоб дитину вивезти і т.д...І так вже 4 місяці😪
-
+ 1 !!!!! Вітання! 🥳🥳🥳🇨🇦🇨🇦🇨🇦 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 Результати опитування shorturl.at/fjlq1 #approvedvisa Кількість 14.11 - 17 Дорослі - 15 Дитячі - 2
-
Сьогодні теж отримав дозвіл на вклейку! Чекав менше 1,5 місяці. Львів. Тепер буду шукати через кого паспорт відправити. Порадьте будь ласка, щоб не за всі гроші світу. Не терміново
-
Так!! Собираемся и валим оффтопить в общалку! Здесь ТОЛЬКО по теме! Или буду РО раздавать! t.me/speakingforwaiter
-
Отправляли почтой? Долго ждали ?
-
Ви напевно заяву створювали до 26.06. Тепер Вам присвоїли інший номер із W. Тобто віза буде ворк
-
на сайте VFS
-
Коли здавали?
-
Здравствуйте.Я правда в Варшаву отправляла,но сегодня забрала паспорт и да ребенка мне в паспорт вклеяли без запроса.
-
звоните на горячую линию ДМСУ и там узнавайте, они все расскажут вам) тут давайте только по теме писать, пожалуйста
-
И где его брать это разрешение
-
Кто отвозил сам паспорт в Дюссельдорф?
-
А где есть полный список городов в Европе где можно сдать биометрию?
-
Здравствуйте,такой вопрос,оформлялись одной заявкой всю семью и нам с женой подтвердили уже визу. А дочку,которой 3 годика- статус не меняется Хотя в визовом центре в Дюссельдорфе сказали что она автоматически подтвердится,так как вписана в загран паспорт жены.. кто-то сталкивался с такой проблемой?
2 Feb 2023, 01:21
27085/258602
about 3 hours ago