Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
+ 1 !!!!! Вітання! 🥳🥳🥳🇨🇦🇨🇦🇨🇦 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 Результати опитування shorturl.at/fjlq1 #approvedvisa Кількість 14.11 - 16 Дорослі - 14 Дитячі - 2
-
Тому що це не програма для бiженцiв (якщо ви розумiете мене). Це можливiсть побудувати житя заново. Ця програма НЕ займаеться бiженством, туди їдуть люди з грошима, а люди якi тiкають вiд вiйни i в яких нема грошей на перший час не зможуть скористатись цiею можливiстю. Таким людям бiльш допомагае Европа.
-
+ 2 !!!!! Вітання! 🥳🥳🥳🇨🇦🇨🇦🇨🇦 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 Результати опитування shorturl.at/fjlq1 #approvedvisa Кількість 14.11 - 15 Дорослі - 13 Дитячі - 2
-
+ 2 !!!!! Вітання! 🥳🥳🥳🇨🇦🇨🇦🇨🇦 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 Результати опитування shorturl.at/fjlq1 #approvedvisa Кількість 14.11 - 13 Дорослі - 11 Дитячі - 2
-
+ 1 !!!!! Вітання! 🥳🥳🥳🇨🇦🇨🇦🇨🇦 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 Результати опитування shorturl.at/fjlq1 #approvedvisa Кількість 14.11 - 11 Дорослі - 9 Дитячі - 2
-
+ 1 !!!!! Вітання! 🥳🥳🥳🇨🇦🇨🇦🇨🇦 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 Результати опитування shorturl.at/fjlq1 #approvedvisa Кількість 14.11 - 10 Дорослі - 8 Дитячі - 2
-
+ 1 !!!!! Вітання! 🥳🥳🥳🇨🇦🇨🇦🇨🇦 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 Результати опитування shorturl.at/fjlq1 #approvedvisa Кількість 14.11 - 9 Дорослі - 7 Дитячі - 2
-
в европе не все так радужно, как вы себе воображаете) потому да, для многих канада - вполне себе выход в той ситуации, когда в европе очко, а дома война
-
Ну этот сайт я знаю конечно, думала поделитесь ссылкой на страницу про биометрию))
-
В Стамбулі 22.08.22
-
canada.ca
-
А скільки чекали та де здавали?
-
У меня вопрос кто отправлял паспорт на вклейку . Что лучше Укрпочта или Новая почта. Хочу отправить в Кишинев.
-
Уточняйте дату биометрии и город, плиз.
-
Теж сьогодні отримав
-
Всім привіт! Сьогодні отримала запити, +2 дорослих🥳🥳🥳
-
Добрий день всім. Може хтось підскаже? Якшо сьогодні мені прийшло остаточне рішення а на пошті немає повідомлення шо можна паспорт забирати, я нерозумію це повідомлення шо можна іти за паспортом, чи треба чекати повідомлення щоб іти за ним?
-
Можете дать ссылку, пожалуйста. Не могу найти
-
А для тих хто жив вже 1 і більше років не в Україні … то чому всі так бистро подаються що тікають від війни Якщо вже давно не живуть в Україні То чому не сидять в Європі де були чи в інших країнах Я знаю людей які живуть в Німеччині вже більше 5р І інші країни а вирішили податись в Канаду бо ж мають паспорт Укр Хоч і від війни не біжать…
-
Якщо вам так погано в Україні то нема чого носом вертіти, а то Європа їм не така , давайте нам візи поперед других
2 Feb 2023, 01:21
27134/258606
about an hour ago