Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Посередників можете порадити хто цим займається.
-
Какой выбрать рейс чтобы лететь не через Англию или Америку?
-
З приводу вклейки візи в дитячі паспорти на які не прийшов Passport Request: на гарячій лінії VFS Варшави мені сказали що лише офіс у Варшаві має право на прийом дитячих паспортів без passport request. потрібно: Consent Form на кожен паспорт Копія паспортів батьків Копія passport request який прийшов батькам Чек оплати зворотньої доставки якщо треба (в межах Польщі, міжнародної немає) Лист де своїми словами описуєте ситуацію в інших VFS офісах сказали що дитячі паспорти не приймають, лише офіс у Варшаві підтвердив що вони приймають. Але вони не відправляють паспорти за межі Польші, тому відправити їм можна кур"єром але забрати прийдеться самому або комусь по довіреності. Відправляти можна декілька паспортів одним конвертом
-
кто подавал кризис форму, какую выбирать форму?
-
Подскажите пожалуйста. Я сдавал биометрию в Кракове(Польша) сейчас нахожусь в Дании. Нужно отправить паспорт на вклейку визы. В Дании не вклеивают,пишет что отправлять в Лондон. Есть люди пишут что отправляли в Берлин. Это имеет какое-то значение куда я отправлю. И как выбрать почту? Любой обычной почтой отправить письмом? Или доставку нужно какую-то заказывать. Проконсультируйте пожалуйста в этом вопросе.
-
secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Crisis
-
Україна
-
Спасибо . Буду пробывать
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка перевірену кур'єрську службу якою можна відправити паспорти з України бажано Київ на вклейку???
-
Доброго вечора, прийшло запрошення на вклейку візи, знаходжусь в Нідерландах, я так розумію паспорт тут кудись відправляють. Хотів би запитати чи можливо вклеїти візу безпосередньо десь у візовому центрі (можливо в інших країнах Європи), щоб не чекати доки паспорт прийде поштою, дуже потрібна віза якнайшвидше. Дякую!
-
Я такое заполнял, когда отправлял паспорта на вклейку, это разрешение на обработку личных данных))