Значить першим ділом йдемо з літака довгими коридорами слідуючи стрілочками. Дійдете до спуску в зал з величезною кількістю електронних терміналів.
Підходимо до одного з них, там потрібно вказати деяку інформацію про себе і чим збираєтесь займатись. Я вибрав пункт іміграція. Далі получаємо талончик з цього терміналу і йдемо далі. Там дядькові на виході показуєте український паспорт і він покаже куди треба йти далі.
Заходимо в кімнатку на яку він вказав. Там біля дверей стоїть ще один термінальчик де треба вибрати пункт ворк перміт, вам видадеться номерок. До вас підійде ще хтось і візьме паспорт. Треба почекати поки зроблять ворк перміт, це зайняло хвилин 10. Вас покличуть, забираємо паспорт, задаємо питання якщо є.
Далі йдемо забирати свій зареєстрований багаж (якщо він є) Слідуємо по стрілочкам вказівникам.
Так чи інакше опинетесь в залі де видається багаж, шукаємо вказівник на Exit, на ексіті дядько попросить у вас той талончик який ми получили в самому початку. Швидше всього він навіть не подивиться на нього, так як там відмітять що ви українець.
Тепер коли вийшли, можете поміняти валюту, купити сімкарту зі знижкою в кіоску "chart" (за 28 доларів получаєте 16гб інтернету на місяць) Чуть дальше йдемо і бачимо столик з волонтерами (на них теж буде багато вказівників). Там вже розказуєте про свої плани.
Я через 3 дня лечу у Торонто, то мені на ці 3 дня дали номер в готелі. Готель класний, Hilton Garden Inn Montreal Midtown