Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
+ 1 !!!!! Вітання! 🥳🥳🥳🇨🇦🇨🇦🇨🇦 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 Результати опитування shorturl.at/fjlq1 #approvedvisa Кількість 12.11 - 1 Дорослі - 1 Дитячі - 0
-
15 сентября биометрия Львов, сегодня в час ночи по Киевскому времени запрос.
-
Сьогодні чи вчора прийшов реквест?
-
Очікувати незвичайний термін
-
Доброго времени суток, подавали в одной анкете я и жена жене пришел запрос на вклейку визы мне нет, у кого была подобная ситуация и сколько мне ждать запрос )
-
+ 1 !!!!! Вітання! 🥳🥳🥳🇨🇦🇨🇦🇨🇦 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 Результати опитування shorturl.at/fjlq1 #approvedvisa Кількість 11.11 - 134 Дорослі - 121 Дитячі - 13
-
+1 апрув на дитину Заявка 04.06 Паспорт реквест 11.11 Біометрію не здавала Чекаю тепер мені Підкажіть, будь ласка, якщо дитина внесена у мене в паспорт, краще чекати і мені візу, потім слати разом, чи їй, потім мені.. один же паспорт, туди сюди слати ну таке
-
Просить кого то сходить и узнать что с вашим паспортом
-
А на детей есть запрос? Если да то н какой инфы о родителях не нужно добавлять
-
Супер 🥰, поздравляю вас 🍾💃
-
Без записі ні
-
+ 1 !!!!! Вітання! 🥳🥳🥳🇨🇦🇨🇦🇨🇦 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 Результати опитування shorturl.at/fjlq1 #approvedvisa Кількість 11.11 - 133 Дорослі - 121 Дитячі - 12
-
чекайте, прийдуть і інші треки до двох тижнів.
-
9 ноября в Варшаве брат сдал отпечатки, 11 ноября получил запрос на паспорт (2 дня) Подскажите, пожалуйста, можно ли в Варшаву приехать отдать паспорт без записи?
-
Без реєстрації, жива черга
-
Много сегодня. Поздравляю!
-
+ 1 !!!!! Вітання! 🥳🥳🥳🇨🇦🇨🇦🇨🇦 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 Результати опитування shorturl.at/fjlq1 #approvedvisa Кількість 11.11 - 132 Дорослі - 120 Дитячі - 12
-
Просто как факт. Здали биометрию 9го числа, 11 го пришло вот, только что Получается ждали от биометрии к паспорт реквест 1-3 дня, 9го в 16:00 сдали. 11го в 2:39 пришло
-
+ 1 !!!!! Вітання! 🥳🥳🥳🇨🇦🇨🇦🇨🇦 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 Результати опитування shorturl.at/fjlq1 #approvedvisa Кількість 11.11 - 131 Дорослі - 119 Дитячі - 12
-
+1 запрос Заявка - 19 марта Биометрия - 6 сентября - Львов Запрос на паспорт - 11 ноября
2 Feb 2023, 01:21
28410/258544
3 days ago