Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
+ 2!!!!! Вітання! 🥳🥳🥳🇨🇦🇨🇦🇨🇦 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 Результати опитування shorturl.at/fjlq1 #approvedvisa Кількість 11.11 - 125 Дорослі - 114 Дитячі - 11
-
Ещё +2 детских
-
Це я від радості відправив для статистики😂
-
Якщо сипало б ,на всіх попало б 😊
-
Оце насипало 🙈🙈🙈
-
+ 1!!!!! Вітання! 🥳🥳🥳🇨🇦🇨🇦🇨🇦 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 Результати опитування shorturl.at/fjlq1 #approvedvisa Кількість 11.11 - 123 Дорослі - 114 Дитячі - 9
-
Я 😂
-
12.11 зараз підуть ?
-
Всім привіт. Трішки моєї статистики: 25.07 - подача заявки 09.11 - здача біометрії у Львові 11.11 - прийшов запит на паспорт У когось було таке щоб за 2 дні після здачі біометрії прийшов запит чи я один такий счасливчик?🤯
-
Всем привет. Подскажите, только в Варшаве могут вклеить визы ребёнку, или Вена тоже может на это пойти? Кто сталкивался? Всем виз!!!
-
Получается нужно 1,2 и 4. Спасибо
-
тогда вам нечего выгружать сертификат о канадском гражданстве
-
Немає
-
это чтоб рыгачки и какшки не кидать
-
не можна кібербулити
-
у вас есть канадское гражданство?
-
+ 1!!!!! Вітання! 🥳🥳🥳🇨🇦🇨🇦🇨🇦 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 Результати опитування shorturl.at/fjlq1 #approvedvisa Кількість 11.11 - 122 Дорослі - 113 Дитячі - 9 Google Docs CUAET как быстро получили визу?
-
08.11 биометрия, сегодня запрос на вклейку
-
Це потрібно заповнювати, чи ні, підскажіть будь ласка що це🙌
-
Хто може дати координати тих людей, що допомагають з чергою на біометрію ві Львові.
2 Feb 2023, 01:21
28466/258544
3 days ago