Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Якщо свій то паспорт в конверт з реквестом. На конверті свої контакти
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/account/where-submit-passport.html Если вы это имели ввиду
-
Ребят кто в дюсельдорфе подавался на вклейку в паспорт скажите что нужно подать ?
-
Отправить можно все паспорта в одном конверте. Обратная доставка должна быть оплачена за каждый паспорт
-
За каждый!
-
Подскажите пожалуйста при отправке паспорта на вклейку нужно платить за каждый паспорт на отправку либо положить в один конверт и платить как за один?
-
Лови во Львове взял недавно.
-
Добрий вечір! Хто може поділитися посиланням, де перелічені всі VAC, де можуть саме вклеїти візу в паспорт?
-
Доброго вечора. Чи випустять закордон щоб забрати свій паспорт з вклейки? Якщо так, які документи треба на кордоні?
-
Написати вам гайд на прибуття в аеропорт монреалю?
-
Дякую велике)
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка хто вже відправлял паспорти на вклейку візи? Яка система, бо я не можу розібратися. Дуже дякую!💓
-
Спасибо, почитаю ещё раз, может не правильно перевела
-
Добрий вечір. Підкажіть, будь ласка, хто здавав,паспорт на вклейка візи в Австрії, скільки займає часу? Записуватись, на здачу паспорта треба? Поясніть, як це відбувається.😔 Дякую
-
Подскажите пожалуйста при отправке паспорта на вклейку нужно платить за каждый паспорт на отправку либо положить в один конверт и платить как за один?
-
Всім привіт, як записатись на біометрію у Львові? Через vfs global не виходить, чи є якісь альтернативні варіанти?
-
Наверное все кто в Хельсинки сдавал письма счастья получают
-
Короче,глобал все праздники с прошлого года гулял,эти паспорта были забраны ещё 12 декабря. А сегодня они очухались)))
-
Envelope конверт, has been colected 25.01.2023 был забран сегодня. Я бы не обращал внимания. Вы посмотрите предыдущие письма. Envelope, конверт. Я паспорт в конверте забирал. Такая фраза. Думаю это глюк.
-
Вы можете отправить куда угодно, кто вам сказал что именно в Варшаву?)
2 Feb 2023, 01:21
2865/258633
about 2 hours ago