Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
+ 1 !!!!! Вітання! 🥳🥳🥳🇨🇦🇨🇦🇨🇦 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 Результати опитування shorturl.at/fjlq1 #approvedvisa Кількість 11.11 - 87 Дорослі - 84 Дитячі - 3
-
+1 🇨🇦 (mom) 29.10 application 2.11 biometrics (Кишинів) 11.11 passport request
-
+ 1 !!!!! Вітання! 🥳🥳🥳🇨🇦🇨🇦🇨🇦 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 Результати опитування shorturl.at/fjlq1 #approvedvisa Кількість 11.11 - 86 Дорослі - 83 Дитячі - 3
-
Ух ти, вітаю) я теж з червня для доньки чекаю, правда з 19😬
-
+1 Це просто піздецьбьбь!!!🥳🥳 Я не знаю що сталося🤩 Я в шоці. Я в цій групу буквально п’ять хвилин назад написав про свої міркування та від душі написав про свою ситуацію. Останній раз(буквально дві хвилини тому) я зайшов до особистого кабінету щоб глянути який в мене тип візи для того шоб точно відповісти пані Олені. І тут на тобі 🥳🥳🥳🥳🥳 Вибачте, всі форми і тому подібне заповню пізніше)))) Всім дякую, ми ще не прощаємось, всіх обняв 😘😘
-
Да, 8.11 снова была в посольстве Украины в Гааге - ответ отрицательный.
-
Якщо є змога - краще зробити дитині окремий закордонний паспорт, десь читав що можуть бути проблеми з посадкою на літак. Податись можна (потрібно зробити 2 анкети, на дорослого та на дитину) з вклеєною фоткою дитини в паспорт дорослого, але поки чекаєте - краще зробити дитині закордонний паспорт.
-
Чи можна податися на візу з дитиною якщо вона вклеєна в мій паспорт?
-
Ск днів чекати?
-
+ 2 !!!!! Вітання! 🥳🥳🥳🇨🇦🇨🇦🇨🇦 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 Результати опитування shorturl.at/fjlq1 #approvedvisa Кількість 11.11 - 85 Дорослі - 82 Дитячі - 3
-
Ми, якщо чесно, думали що паспорт реквести будуть не раніше 2 місяців після біометрії (біометрія 21.10 Варшава, паспорт реквести отримали сьогодні на 2-х дорослих). Через це в цю групу і вступили ) Ну і ще чекаємо відповідь на дитину. Ломаю голову як його все правильно зробити, тому що зараз виготовляються закордонні паспорти і вони мають бути готові десь в 10-х числах грудня, візи потрібно вклеїти у нові закордонні паспорти і встигнути це зробити за 30 днів. Може комусь цікаво - анкету заповнювали самостійно, але ще замовляли перевірку у сторонньої людини за гроші, виправили деякі помилки (неправильна класифікація професій, неправильно заповнена вища освіта, і так далі), були сумніви, чи варто замовляти перевірку, але на даний момент не вважаю що гроші витратили даремно. Стосовно роботи - чоловік в ІТ, досвід 10+ років без перерв, жінка - також в ІТ, але були перерви в роботі. PS Бажаю всім якнайшвидшого отримання віз!
-
+ 1 !!!!! Вітання! 🥳🥳🥳🇨🇦🇨🇦🇨🇦 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 Результати опитування shorturl.at/fjlq1 #approvedvisa Кількість 11.11 - 83 Дорослі - 82 Дитячі - 1