Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Здравствуйте,сдавали с девушкой 17 сентября биометрию в Варшаве,досих пор к сожалению на вклейку письмо не пришло,сколько примерно ждать(в среднем)?
-
Ні, вони без запису не приймають!! Я була ) Мені пані Полька питала - запис ???!! Я кажу "немає місць" прийміть будьласка - вона мене навідь не захотіла слухати 😌 Я просто не знала , що так принципово .. зазвичай "жива черга" Вони вимагають - запис, або відправка будь-якою зручною НАМ поштою !
-
Похоже))) Я про заведение загранпаспорта
-
+ 1 !!!!! Вітання! 🥳🥳🥳🇨🇦🇨🇦🇨🇦 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 Результати опитування shorturl.at/fjlq1 #approvedvisa Кількість 07.11 - 17 Дорослі - 15 Дитячі - 2
-
Я имею ввиду полное оформление загранпаспорта с нуля
-
Все равно вам огромное спасибо!
-
Спасибо большое Сколько по времени займёт изготовление загранпаспорта?
-
Просто пришёл рано утром, стал в очередь и ждёшь когда тебя пустят?
-
Доброго вечора . Хочу поділитися історією по відкриттю візи для чоловіка. 20.04-Подали заявку Біометрію мав дійсну з 2018року 19.10-Паспорт реквест 183 дні ( без 1 го дня - 6 місяців) Прохання дати фоіллес ( 3листи) 25.10 - повторне підтвердження біометрії, work permit 1.11- повторне підтвердження біометрії 7.11- фоіллес. Хай щастить усім !!!
-
Кто знает В паспорт центр в Варшаве для получения загранпаспорта можно прийти по живой очереди? Т.к. в электронную не могу записаться
-
Какую форму не может заполнить ребёнок?