Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Дякую
-
Пое и вклейка не связанные вещи. Пое может прийти в течение двух месяцев, если нет то запрашивайте через кризис А по поводу забрать - лучший способ - звонок имхо, но согласно их ответу - можно уже забирать
-
Мені прийшло не відразу, може вам ще прийде
-
Який вам зручніше, але кажуть, що в Польщі вклейка займає більше часу
-
А який візовий центр краще обирати? Чи це без різниці?
-
Мне никаких писем не приходило, сам написал им сегодня и вот буквально сейчас ответили, я так понимаю можно забирать, но почему-то так и не пришел POE-WP в кабинет
-
Ураа , дітям вклеїли) Дали в п'ятницю, 20 січня, в Берлін. Вчора прийшло, що вклеєно сину, сьогодні дочці. Ps. Дочці давали новий паспорт, оскільки старий паспорт в квітні зараз закінчується . В жовтні отримали новий паспорт, добавили через кризис-форму з поясненням; і при подачі паспортів до документів дочки добавила лист з проханням вклеїти в новий паспорт
-
У Львові тільки біометрія, паспорт потрібно відправляти закордон
-
Доброго дня. Прийшов запит на подачу паспорта. Підскажіть будь ласка, це потрібно відправляти паспорт закордон через пошту з оплаченою зворотньою доставкою чи це можна відправити у Львів або очно подати його у Львові?
-
Коли приходить вже final decision і стоїть число і всюди міняється на дати, то значить, що вклеїли. Але може в кабінеті швидше помінятись, ніж коли приходить повідомлення від VFS global. Спочатку вони мають відправити повідомлення, що вклеїли і відправили. Потім, що прийшов вже паспорт. Вам приходили перші повідомлення?
-
Можно вам в лс написать, чтобы узнать контакты курьеров?
-
Подскажите а вы уверены что это сообщение точно вклеяли? Тоже изменилась заявка на was approved, но никаких писем не получал что забирайте, вот думаю ехать или нет
-
И что нужно чтоб сдать на вклейку кроме письма и паспорта.
-
Добрый день. Такая ситуация у меня была. Ждал 5 месяцев реквеста.
-
Всем день добрый. Вопрос в Берлине можно самому отнести без записи на вклейку?
-
Ситуация: 12.01 забрал паспорта в ВФС Хельсинки Сегодня получил письмо: The decision envelope for your application, tracking ID No. 20221129FNACP....has been collected from the Canada Visa Application Centre,Helsinki on 2023/01/25. 😂😂😂
-
1800 дорослий, 1500 дитячий. Здається не змінювали ціни
-
Я так понимаю если подавались семьей и сдавали биометрию вместе то ответы на вклейку приходят каждому в разные числа.
-
Удачи что сразу двоим пришло.
-
Ну спасибо) прскорей бы добраться домой, чтоб во всем разобраться 😊
2 Feb 2023, 01:21
3021/258634
about 22 hours ago