Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
А где отдавали на вклейку?
-
Запросили такое на визу? Или это вы уже на пр собираете документы?
-
Скажу из опыта жены , лично отстали паспорт , трек номер так и не пришел ,позвонили туда , около 2х недель прошло,сказали что готов,забирайте
-
Виконав громадянський борг )))))
-
3 недели нужно ждать, не раньше, перед тем как ,vfs передадут паспорт
-
где взять reference number чтобы проверить статус заявки на vfs global после отправки паспорта на вклейку если мы отправляли почтой в Варшаву? 3ю неделю тишина. Спасибо
-
Спасибо)
-
Апостиль , нотаріус , точно ні Печатка бюро перекладів
-
Без понятия, серьозный вопрос
-
Всем привет. Кто переводил справку об отсутствии судимости для Канады? Подскажите контакты переводчика и примерную цену и надо ли заверенный перевод(апостиль)?
-
Сколько по времени занимает доставка паспорта обратно в Польше?
-
З Відня в Польщу не повертають Мають приходити листи від vfs , по ним і орієнтуватись Коли вклеять , статус зміниться
-
knock knock! Це Ай-Ерр-Сі-Сі! Відкривайте свої двері та підніміть свої паспорти до гори! Повідомляємо Вам, що міністерство громадянства та імміграції Канади схвалила Вашу заявку, прошу отримати Ваш реквест 😅 Бажаю щоб в новому робочому тижні кожному ждуну прийшло довгоочікуване повідомлення🙏🏻 Ну і на удачку накидайте 💩💩💩 Бо я чекаю чекаю і ще раз чекаю🇨🇦 Дякую😀
-
Дякую. Там просто статус в кабінеті зміниться, коли можна буде забрати паспорт? І якщо я хочу пересилку до Польщі, то як це можна замовити?
-
Напевно в Відні. Можна
-
Де зараз швидше вклєйка: у Варшаві (відправка поштою по Польщі) чи у Відні (вкинути особисто у скриньку)? І чи можна у Відні потім забрати паспорти особисто?
-
161 день
-
104 дні вже в очікуванні чоловік українець Хоч і в мене і в сина віза ще у квітні поставлена І вже потрібно їхати Бо квартира знята і робота чекає Знати б як пришвидшити😂
-
В мене 27 днів
-
У кого-то была практика с удалением заявки и новой подачей?
2 Feb 2023, 01:21
30874/258638
about 21 hours ago