Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Только в Лондон на вклейку не отправляйте
-
Они не сдавали биометрию, поэтому не знаю точно. 3 месяца назад Бухарест ответил, что вся семья рассматривается в Лондоне. Моя виза точно оттуда
-
От тільки ціни на ківі і на сайті авіакомпанії різні, особливо на аірканада
-
Маршрут не принциповий, там багато було рейсів в Канаду за такими цінами Я краще поясню, як я шукала:на ківі вбиваєш виліт “Europe” (можна ще вибрати, наприклад, кілька країн-допустимо, Польща, угорщина, Німеччина) і в напрямок вбиваєш конкретне місто в Канаді, в яке летиш. Вибираєш обов’язково «без багажу», дату вибираєш наприклад цілий листопад. Тоді воно вам пропонує дуже багато рейсів, і вже собі фільтруєш-наприклад, лише прямі рейси Я таким чином виявила, що бувають дуже дешеві квитки на маршруті Лісабон-Торонто Стосовно багажу-може бути дешевше брати тариф «лише ручна поклажа»+докупити одну чи дві велику валізу на цілу сім’ю, ніж брати кожному по валізі 20 кг, бо навряд чи, якщо вас 5 людей в сім’ї , ви будете брати з собою 150 кг речей На ківі лише шукаю, бронюю лише на сайті авіакомпаній
-
А кто рассматривал заявку ?
-
Який маршрут був?
-
У нас ураааа! Час назад пришли 2 запроса на паспорт детям без биометрии. Дети с 2мя гражданствами. Подавались семьей: я украинка, муж турок, 2 детей с 2мя гражданствами 12.06. Я получила визу 10.08., дети сегодня, муж еще ждет.
-
Yes, we do
-
Мы недалеко ушли. 112 дней ожидания. У мужа уже вклеена мы с детьми ждем
-
You got it today? 6.11.22 ?
-
Сьогодні 100 днів чекаю на візу.
-
Ви можете біометрію з тим листом і зараз здати
-
Да, сегодня. И дата сегодняшняя.
-
Доброго дня.Скажіть будь ласка, якщо мені назначили біометрію ще літом, але я не здав, то чи можу я ще податись на CUAET?
-
Здравствуйте. Подскажите, пожалуйста, а на границе с Молдавией не спрашивают загранпаспорт? Имею ввиду, если отвезти на вклейку, потом ведь без загранпаспорта остаёшься, далеко не уедешь.
-
Austrian airlines
-
Підскажіть на якому сайті ви купували білети?
-
Як на мене краще мати всім вклеєну А якщо мультивіза , то взагалі чудово Не потрібно буле цим займатись в Канаді , якщо потрібно буде виїзжати і повертатись Тим паче , ви без проблем, особисто ,можете принести в візовий Не думаю ,що електронна швидше прийде
-
Подскажите лучше все таки дать на вклейку или просить фоилес ?
-
Конечно, но это только детям 😄
2 Feb 2023, 01:21
31117/258638
about 4 hours ago