Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Из Украины я отправляла с помощью девочек из турагенства. За 3 недели вклеили. Если нужны контакты, стучите в личку.
-
І все ще нема інфи, чи буде це працювати після березня… тобто візу дадуть, а ворк перміт чи дадуть якщо їхати, наприклад, в квітні, чи ні… Обрій планування в житті - два дні вперед(((
-
Подавать на визу могут граждане Украины и члены их семьи. Вероятность получения визы высокая. Есть много пар где один член семьи с украинским гражданством, а второй с другим (например российским). Что касается сроков ожидания визы - то тут как повезет. Кто-то получает быстро, кто-то ждёт более полугода
-
Думал меня тут только вклеюны бесят😁,но нет,тут еще летуны есть )
-
Шансы как у всех! Главный заявитель - муж с укр.паспортом. Вот от этого и отталкивайтесь. Видела ребят, у которых у мужа укр.паспорт, а у жены белорусский, а у другой пары у мужа укр.паспорт, а у жены русский - и они уже в Канаде! Так что подавайтесь, пробуйте - шансы есть!
-
Вот думаю как лучше поступить живу в 500 км равноудаленно от Вены и Дюссельдорфа. Есть ли смысл ехать самому сдавать паспорт на вклейку и затем же самому забирать. Или лучше все сделать через почту?.
-
Из Ирландии
-
Так
-
Підкажить будь ласка, обов‘язково повинен прийти лист в особистому кабінеті з ворк перміт?віза вже схвалена, паспотри на вклеюванні
-
Из Украины?
-
аааа, он воно як. Зрозумів, дякую!
-
Віза робоча але потім приходить лист в якому написано що віза робоча але на це насрати. Рішення про дозвіл на роботу будуть приймати по прильоту
-
Раніше, коли відкривали Visitor, отримати WP в аеропорту - цілком логічно. Але ж тепер сама віза каже, що людина має право працювати
-
Скажіть, я може помиляюсь, але хотів би уточнити. Якщо тепер ми подаємось на Work permit application то чи значить це, що нам все одно треба буде брати в аеропорту Work permi? То мені просто трохи дивно звучить, що не дивлячись на те, що тип віза, по факту, робоча, треба окремий дозвіл на роботу брати
-
З язика зняли)))
-
Ворк перміт дадуть дитині)
-
З практики в останній час всім вже дають на три роки Work Permit. Але нам відкрили Visitor відповідно на 10 та на 3 роки. Відпраили дитині на вклейку. Не буду здивований, якщо на 4 роки відкриють)
-
Теж цікавить
-
Хм, цікаво чим це продиктовано… Дякую за відповідь)
-
Подскажите пожалуйста, куда в Европу отправить паспорт на вклейку, чтоб быстрее и чтоб они могли обратно отправить?
2 Feb 2023, 01:21
31425/258634
2 days ago