Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Вот думаю как лучше поступить живу в 500 км равноудаленно от Вены и Дюссельдорфа. Есть ли смысл ехать самому сдавать паспорт на вклейку и затем же самому забирать. Или лучше все сделать через почту?.
-
Из Ирландии
-
Так
-
Підкажить будь ласка, обов‘язково повинен прийти лист в особистому кабінеті з ворк перміт?віза вже схвалена, паспотри на вклеюванні
-
Из Украины?
-
аааа, он воно як. Зрозумів, дякую!
-
Віза робоча але потім приходить лист в якому написано що віза робоча але на це насрати. Рішення про дозвіл на роботу будуть приймати по прильоту
-
Раніше, коли відкривали Visitor, отримати WP в аеропорту - цілком логічно. Але ж тепер сама віза каже, що людина має право працювати
-
Скажіть, я може помиляюсь, але хотів би уточнити. Якщо тепер ми подаємось на Work permit application то чи значить це, що нам все одно треба буде брати в аеропорту Work permi? То мені просто трохи дивно звучить, що не дивлячись на те, що тип віза, по факту, робоча, треба окремий дозвіл на роботу брати
-
З язика зняли)))
-
Ворк перміт дадуть дитині)
-
З практики в останній час всім вже дають на три роки Work Permit. Але нам відкрили Visitor відповідно на 10 та на 3 роки. Відпраили дитині на вклейку. Не буду здивований, якщо на 4 роки відкриють)
-
Теж цікавить
-
Хм, цікаво чим це продиктовано… Дякую за відповідь)
-
Подскажите пожалуйста, куда в Европу отправить паспорт на вклейку, чтоб быстрее и чтоб они могли обратно отправить?
-
Біометрику дружина здала 14 травня в Празі, я 17 червня в Кишиневі. В результаті отримали візи Visitor я на 10 років, дружинв - на три. Ніхто точно не знає чим керуються канадські працівники при визначенні термінів та призначень віз
-
Один. Без багажа
-
це на одного? як з багажем? якщо на одного, то це трохи дорого
-
Аналогічно як і CUAET. Не летіть через Лондон.
-
НАпевно, багато разів вже пояснювали, але не розкажете ще раз, будь ласка, Чому ні? І як зараз дають
2 Feb 2023, 01:21
31430/258544
3 days ago