Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
він заповнив тільки на себе анкету, тому запрошення на біо лиш йому. Хай тепер на вас заповнює, інакше візи ви не отримаєте.
-
Доброго времени суток! Как выгядит Запрос на паспорт для вклейки .? Мне пришло подтверждение о биометрии и там написано что требуется оригинал паспорта и наличие письма что я получил! Это и есть запрос на паспорт?
-
Висить
-
Там провинцию можно было и не указывать, это не важно. Им для статистики, возможно
-
А у дитини 16 років Я просто хотіла її паспорт відвезти особово ні через пошту а там при.регістраціі таке питають
-
В запрошенні на здачу біометрії. Індивідуальний
-
так я знаю, що термін маленький просто прочитала в одній групі і стало цікаво
-
Де я можу знайти IRCC код І він у кожного особливий чи єдин у групи?
-
А стара висить чи скасована?
-
Так.... Загалом від здачі біо до отримання візи пройшло 150 днів
-
І погодили нову?
-
Ви ще мало часу чекаєте... Я створила нову заявку , коли чекала вже 130 днів...
-
25.08 це ще не довгий термін очікування. Люди чекають від березня. Запасіться терпінням. Тут повний рандом в термінах розгляду. Одним дають через 2 дні іншим через 6 місяців
-
Добрый день, 25 августа сдали биометрию в Стамбуле ответа нет..В одной группе читала что люди повторный раз отправляют запрос на визу и им сразу приходит ответ.. Кто нибудь сдавал визу повторно так?
-
Все анкеты обрабатываются независимо друг от друга. Даже если они созданы в одном аккаунте. Поэтому такое может быть
-
В одной заявке 2 анкеты должно быть. Соответственно 2 приглашения на био
-
Я без поняття. В Відні та Дюсельфдорфі можна залишити паспорт в поштовому ящику- якщо це без попереднього запису- то ось вони.
-
Мы тоже уже не ждуны спустя 5 месяцев пришел запрос на вклейку визы для ребенка )
-
Підскажіть а де приймають без попереднього запису
-
+380636816309 Галерея мов Львів
2 Feb 2023, 01:21
31678/258658
about 23 hours ago