Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
І от настав цей довгоочікуваний день!!! 165 днів…. сумнівів, нерозуміння(як і чому так довго), але!!!! довгоочікуваний лист на вклейку прийшов!!! Дякую Богу, бо тільки по Його великій милості це Чудо сталось, дякую п. Ліліані яка допомагала і супррводжувала мене у цій не легкій боротьбі, дякую всім вам ,мої друзі по очікуванню, багато інформації, і багато корисних порад і слів підтримки я отримала саме в цій групі!!! Допоможіть тепер з інформацією, куди і ким можна вислати паспорти на вулейку візи!!! Ще раз дуже дякую, мої вже рідні)))(
-
Я создал два вагона анкет. По четырём адресам (аккаунтам). Анкету начинают смотреть только после биометрии.
-
Мне один нюанс подсказали: при подаче семьёй полностью, делают задержки "разбивают семьи" Куча аккаунтов была для того, чтобы фигурировать как отдельные люди. В Кракове спрашивал: виза индивидуальная, способ подачи неважен. Лишь бы 4 визы на 4 человека.
-
спасибо большое за информацию
-
Да. Две. Я и жена. Скоро передам на вклейку. Теперь жду для детей. Неделю как подал.
-
Всем привет. Ждем на ребенка с 19 мая. Я с женой получили запрос паспорта 25 августа, 31 августа забрали паспорта с визами. Помогите получить визу для ребенка 😁💩
-
Но! При сданной биометрии по старому аккаунту, лучше не делать нового. Что будет в новом? Другие данные? - обман, за который точно накажут!
-
визу получили?
-
Добрий день. Підкажіть як записатися на біометрію у Львові, є хтось хто допомагає ?
-
А через скільки часу вам прийшов паспорт. Мій ще 28.10 передали кур'єру і до тепер немає. При відслідкуванні пише, що передано TNT EXPRESS номера треку немає. Телефонував в цю службу вони відслідкувати не можуть без номера треку. А візовий каже, що не мають номера треку для відслідкування. Замкнуте коле(
-
Я создал два вагона анкет. По четырём адресам (аккаунтам). Анкету начинают смотреть только после биометрии.
-
Юхуууууу!!!! Щойно отримали 4 реквеста на 4х менших дітей!!🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉 15 червня анкети 2 дорослих і 5 дітей 13 липня біо в Бухаресті 10 серпня 2 реквести на дорослих та 1 на старшу дитину Всім щиро дякую за гімняшки💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩 І від душі бажаємо всім ждунам БАГАТО ГІМНЯШОК І ВІЗ💩💩💩❤️❤️❤️🎉🎉🎉
-
подскажите,создавать анкету в том же кабинете?
-
Подтягивается в анкету автоматически.
-
а при второй анкете,как быть с билметрией?Она то сдана уже
-
Здравствуйте) Мой муж вчера получил запрос на паспорт,ждал с 21.05 - 5 месяцев. Создавали вторую анкету в августе,дело не ускорило. Все равно виза пришла на первую анкету.
-
Всім привіт) Здача біометрії у Львові 17.09 Паспорт реквест - 04.11
-
Всем привет, подскажите пожалуйста,я жду уже полгода визу,анкета-3.05 биометрия-31.05,писала уже не раз в кризис,тишина,можно ли подать анкету заново?
-
Сдаю паспорт на вклейку и какие следующие шаги?
-
4 рабочих дня где-то
2 Feb 2023, 01:21
31845/258638
about 22 hours ago