Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Де реквести????😈😈😈😈
-
Підскажіть, вони пропускають якщо раніше прийшов?( бо мама з другого міста, щоб не чекала під дверима)
-
Задавайте питання
-
У всех по разному. Ждать визу от недели до 6-8 мемсяцев , это как повезет. Ждать вклейку зависит от того где подаете
-
Я вам ответил вполне на ваш вопрос, но с элементами юмора. Я ж не знаю вашей причины, почему вы не успеваете в 30дневный термин отослать паспорт. Письмо в кризис пишется в вольной форме+ приложите такое же письмо при отправке документов на вклейку. Хорошего дня
-
За два паспорти? А що за агенція та яке місто?:
-
Доброго дня усім. Підкажіть, будь ласка, як з України найкраще відправити паспорти у Варшаву на вклейку віз? Якщо через когось конкретно, то може маєте контакти?
-
Здравствуйте) с программой cuaet скока надо ждать что бы получать визы и для вклеивание ещё скока дней и в общем минимум и максимум за скока дней выйдет визы ?
-
Так, або відправляти, або самому везти, дешевше відправляти В Україні не вклеюють
-
1300грн за все
-
Нахуй иди с криптой своей
-
Получается, на вклейку визы всё-равно только в Европу отправлять паспорт?
-
Скільки за паспорт заплатили турагенції?
-
Дякую
-
instagram.com/ridtur?igshid=YmMyMTA2M2Y= Берлін Дівчини паспорт відправили 16.01, 20.01 вже вклеїли візу, наступного тижня мають привезти паспорт Свій паспорт тільки вчора віддав турагенції
-
Большое спасибо за ответ
-
Так зручніше, кур‘єром доставку складніше оформлювати
-
Доброго дня. Підкажіть, послугами якої турагенції Ви користувалися, в якій країні Вам вклеювали візи і скільки це зайняло часу, тобто коли Вам повернули паспорти з в клеєними візами
-
А почему турагентством отправляли паспорта?
-
Заявка 8.10.2022, біометрія 29.12, реквест 6.01 і 17.01 Зараз швидше записують на біометрію у Львові
2 Feb 2023, 01:21
3194/258634
2 days ago