Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Потому что я вынужден был расстаться с любимым человеком с которым жил вместе 8 лет из за того что мне не дают визу, я сижу и жду её в третьей стране прожирая деньги которые мог потратить в Канаде и прожигая время которое мог потратить на обустройство в Канаде, на пустое ожидание непонятно чего, пока другим за неделю/месяц вклеивают визу "чтоб была".
-
Лист покласти в коверт разом з паспортом чи відправити онлайн?
-
Це вже давно відмінили
-
Пишите объяснительное письмо почему не отправили в течение 30 дней, а там уж как офицеры решат
-
Взагалі-то не треба тут висказувати на мене свої притензії… я цю візу подала коли була в Польщі і в Варшаву мала подати на паспорт але обставини склалися так,що я незмогла подати паспорт і на той момент втратила тимчасово доступ до ел.пошти… з того моменту я перебуваю в Німеччині і вже подала на інші пошти ще 2 візи,я дамаю докази ви не потребуєте,і я так само як ви кожного дня по декілька разів перевіряю свою пошту з новою анкетою і все нічого немає і немає,бо ми з хоопцем маємо летіти але чекаємо мою візу бо йому вже прийшла… Я просто зараз змогла відновити доступ до пошти і вирішила запитати чи є можливість щеьщось зробити з тою візою,що була раніше… Не будьте такими грубими,прийде і ваша віза,настане час для всіх,просто незнаючи ситуацію кидаєтесь на людей😉
-
Ну реально ж😂
-
Да будет срач 😂
-
Чому Ви такі ображені на цей світ? Спокійніше реагуйте,всьому свій час, і кому надати візу скорше вирішує Канадське посольство! Наберіться терпіння,їм надають такі можливість,все рівно не так...
-
Вітаю, підкажіть будь ласка що приблизно писати у тому листі("Лист де своїми словами описуєте ситуацію")? Лист повинен бути англійскою ж?
-
С пояснениями/как/зачем/почему вы не сделали этого за 30 дней. А там как офицеру кофе сварят
-
Якщо запрос на паспорт прийшов 02.06.2022 чи можу я зараз надіслати паспорт коли вже пройшло більше місяця?
-
В закрепы 😂
-
шо там написано/ что от меня хотят/ зачем я тут/в США по канадской визе/ я жду 3 дня, это нормально? и все остальное