Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
І чи в когось прокатило здати дитячі паспорта разом з батьківськими?
-
Доброго дня. Сьогодні отримав запити на паспорт для себе і дружини, на дітей поки ні. Біометрію здавали 22.10 у Варшаві. Підкажіть де записатися на здачу паспорту в Варшаву, не почтою, хочу сам завезти
-
Привіт усім, хто знає чи вклеює VAC у Відні візу дитині без запиту, батьки запит на вклейку вже мають, чи варто пробувати посилати туди і дитячий паспорт?
-
127, вчора платив
-
Разрешение нужно писать в вольной форме или есть бланк? Подскажи пожалуйста
-
Подскажи пожалуйста, разрешение от папы можна писать в вольной форме или есть спецфопма на сайте?
-
Дякую!!!
-
Скільки коштує зворотня доставка кур’єром у Варшаві? Хтось вже оплачував?
-
Повезло вам ) Срок в 30 дней для программы CUAET номинальный. Подавайте когда вам удобно
-
Дякую! Зараз пошукаю.
-
visa.vfsglobal.com/deu/en/can/additional-services Ось сайт візового центру в Берліні, дивіться по таблиці в які країни відправляють, скільки платити за доставку
-
Приветствую участников форума группы! С личного опыта-биометрия в Кишинёве 20.10. - запрос на вклейку 1.11. Вопрос..))Какой крайний срок сдачи паспорта на вклейку в том же Кишинёве? Что- бы уложиться в срок 30 дней! Заранее благодарю!
-
Может кому то будет полезная инфа
-
Вітаю. Я нещодавно читала на сайті візового центру в Німеччині, що наче кур'єром вони відсилають в інші країни. Куди саме не пам'ятаю, але перелік був приблизно 10 країн Європи
-
Сколько по времени сейчас занимает вклейка визы в Анкаре?
-
Забрала только что свой паспорт с визой 😁
-
Мы уже не ждуны, муж сдал паспорт на визу 3.11, биометрия 15.09 в Бухаресте
-
Добрый день. Кто отправлял паспорт в Германию из другой страны? Они потом отправят обратно, например, в Швецию? Или надо будет ехать лично?
-
Я в Бухаресте буду подавать, ладно завтра тогда лично поеду, и спрошу на месте, захвачу паспорт дочери, посмотрим что скажут ..
-
На дитину можна відправляти паспорт на вклейку без запиту, якщо батькам вже прийшов реквест, але наскільки мені відомо, то ця схема працює в Польщі і Німеччині
2 Feb 2023, 01:21
32337/258651
about 3 hours ago