Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Тобто це у неї має бути роздруківка першої сторінки і консент форма, щоб вона прийшла і показала? А цю довіреність ніяк в нотаріуса не потрібно завіряти, чи їм це взагалі неважливо?
-
9.05.2022 заполнил анкету. 9.05.2022 пришло подтверждение на биометрию 14.05.2022 здача биометри в Берлине 17.10.2022 запрос паспортов 21.10.2022 отправил паспорта DHL 03.11.2022 получил паспорта обратно с визами . Всё заняло по времени 178 дней
-
Подруга може відправити поштою до візового, це швидше. Сама занести не може, тому що там тільки по запису і вільних віконець немає на найближчий час. А забрати сама може. Щоб вона Ваші документи забрала, Ви повинні заповнити 3 сторінку консент форми з її даними, додати роздруківку першої сторінки Вашого закордонного паспорту,який вона забиратиме, та ще від руки напишіть англійською довіреність на неї.
-
Мы ждали с мая, но две недели назад написала им письмо и через неделю они отправили запрос на вклейку визы сразу двоим детям. Но в письме я указала номер каждого ребенка.
-
Паспорт без погодження відправили ? Або без листа
-
Друзья подскажите пожалуйста, отправил письмо на вклейку в Вену 20.10. И вот получил ответ
-
Всім привіт, в когось була ситуація що прийшло повідомлення на пошту про зміну статуса і що потрібно переглянути лист на аккаунті, але крім зміни статуса в профілі нічого немає? Чи можна вже їхати забирати паспорт чи треба чекати на якись окремий лист з яким потрібно їхати в центр VFS?
-
31 жовтня прийшов паспорт реквест🥳, біометрію здавала 25 червня🤪 У мене тепер питання, його тут мабуть піднімали 150разів, але я щось пропустила. Зараз я не можу виїхати з України. Чи можу я відправити паспорт подрузі у Варшаву і щоб вона пішла його здала і так само забрла? І чи хтось так здавав паспорти через своїх знайомих? Якщо так, то що для цього потрібно? Просто заповнити consent form чи потрібно іще писати якусь довіреність на мою подругу?
-
+ 1 !!!!! Вітання! 🥳🥳🥳🇨🇦🇨🇦🇨🇦 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 Результати опитування shorturl.at/fjlq1 #approvedvisa Кількість 3.11 - 11 Дорослі - 7 Дитячі - 4
-
Варшава
-
+ 1 !!!!! Вітання! 🥳🥳🥳🇨🇦🇨🇦🇨🇦 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 Результати опитування shorturl.at/fjlq1 #approvedvisa Кількість 3.11 - 10 Дорослі - 6 Дитячі - 4
-
Юхуууу, +1,био 26.09 Варшава