Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Мене бентежать слова "in CVO". Моя справа у Лондоні розглядалася. Візовий офіцер також там. Сподіваюся, вони не послали паспорти з Риму, де я їх подала на вклейку, у Лондон, бо CVO означає візовий офіцер, котрий єдиний вповноважений прийняти рішення. Мій, очевидно у Лондоні сидить? Спитала, може хтось таке отримував, щоб поділилися досвідом. Я спецом у Рим поїхала, щоб швидко вклеїти візу, і тут такі танці з бубнами. Дзвоню у візовий в Римі, вони не знають. Кажуть, чекайте повідомлення. Дуже втомилася я цим never ending процесом. Руки опускаються вже.
-
Вітаннячка усім браттям по ждунству. Я ждунка по вклейці. Поділіться, будь ласка, хто стикався. Отримала ось таке повідомлення. "The decision envelope for your application, tracking ID No. .... has been dispatched from the IRCC Office, to the Canada Visa Application Centre in CVO". Переклад, звісно, знаю, навіть загуглила, що то значить мовою іміграційних офісів, що конверт з рішенням був направлений візовому офіцеру у візовий центр. Що це означає на практиці? Хтось отримував таке? То був паспорт з вклеєною візою, чи щось, не дай боже інше, про що не хочу навіть думати, не те, щоб писати? Як взагалі звучить формулювання про те, що паспорт можна забирати? Вони якось просто, по-людськи, так, щоб зрозуміло пишуть? Чи тільки такою пташиною мовою, зрозумілою тільки їм, та інколи Гуглу?
-
mfa.gov.ua/news/uryad-ukrayini-sprostiv-proceduru-prodovzhennya-terminu-diyi-zakordonnogo-pasporta-gromadyanina-ukrayini-ta-vnesennya-informaciyi-pro-ditej
-
В будь якій , де є консульство України
-
З 1 листопада , знову можна
-
Всем привет !! Кто сталкивался ? Заполнила детям анкеты work permit 🤦🏽♀️им по 3 года ( думала учеба для них ) слышу, что детям только visitor нужно было заполнять , это теперь мне им заново нужно отправлять анкеты с своего кабинета . У нас групповая подача
-
Окей, а кто то новый заграник в Канаде делал? Сколько длиться процесс и какие документы нужны?