Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Доброго дня поділіться перевіреним кейсом хто куди і як відправляв паспорти на вклейку. Щоб вони обов'язково повернулись назад, а не застрягли десь на пошті 🙂
-
Странно, нам по телефону всегда информацию давали. Письмо писала - 14 дней отвечали, вместо 2х положенных. А вот на месте, да, ни у кого ничего не спросишь, даже не разговаривают особо
-
А Вы туда звонили? У нас вчера утром детские вклеяли, а в 17.30 пришло 4 см - забирайте
-
На 3 года дадут, но визу до конца действия паспорта. В Канаде можете сделать новый. Но звоните им и узнавайте. Могут вообще не дать, так как меньше чем 6 месяцев до конца действия и прислать письмо, чтоб новый делали.
-
Ви можете теж подзвонити на гарячу лінію з таким питанням. Люди, менше дивіться всяких блохерів, які без кривого онлайн перекладача в англійсткому тексті розуміють тільки дати. Не слухайте всі нісенітниці, які вони вам чешуть задля збільшення підписників. Читайте оф сайт. Та і тут в групі є вся актуальна інфа, без вкидів.
-
Скажите пожалуйста, укр загран истекает в марте, пришло приглашение на вклеивание визы... На сколько в таком случае дадут wp и можно ли будет в Канаде продлить загран?
-
Программ может и не заканчивается, но work permit дают до марта. Пока так. Может потом продлят
-
Можливо хтось знає достовірну інформацію?багато хто розповідає що в березні програма закінчується,дзвонили на гарячу лінію в Канаду сказали «ні це не правда ,хто вам таке сказав»ми ждуни на дитину і батька вже 150 днів,не втрачаємо надії!всім віз по скоріше !
-
Зрозумів! Дякую!
-
Принести і подати Вам заповнити на неї ,третю сторінку consent form
-
Скажите пожалуйста, укр загран истекает в марте, пришло приглашение на вклеивание визы... На сколько в таком случае дадут work permit ?
-
І чи можливо і актуальна зараз ця інформація, щоб подати без Passport request подати на вклейку паспорт дитини в Варшаві?
-
Доброго ранку! Вибачте якщо було. Перечитав весь чат не знайшов відповіді. Чи може подати в Варшаві жінка свій і мій паспорт, без мене, на вклейку, і що для цього потрібно?
-
Там есть телефон,но по нему не получить информацию, на сайте вфс есть емайл, но там они тупят что капец ..я лично пишу им на мыло, если не будет сегодня ответа,буду жалобу оставлять, пусть ищут, мне пришло письмо,что анкета одобрена ещё 14 октября, до сих пор нехрена нет((
-
Дякую