Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
-
Всем привет) напишу свой опыт, точнее родителей, может кому-то пригодится. Подавали заявку 7 июля. Биометрию сдали 5 августа в Мадриде. Мама получила запрос на вклейку 12 сентября, папа 28 сентября. В этот же день отправили паспорта почтой DHL в Мадрид. Никакого трек номера мы не получили, я очень много раз звонила, писала, чтоб они мне ответили где паспорта. Ответ был один, выясняем. Трек номер так и не пришёл. Аж 26 октября изменился статус в личном кабинете на approved и сегодня родители получили паспорта. Поэтому, кто так и не получил трек номера, не переживайте. Видимо, действительно не всем суждено его получить))
-
І перевіряла би Канада його як? При тому, що Україна не ставить жодних печаток про виїзд з України в закордонний паспорт. При тому, що багато людей виїжджали по громадським паспортам. При тому, що багатьох вивозили зовсім без контролю (окуповані території). А інші виїжджали зовсім без документів, бо втратили їх через війну. Перш ніж пропонувати критерії, думайте, як їх можливо перевірити.
-
Чего? 😳 90 дней для прохождения мед. осмотра
-
Дякую. Але ми чекаємо на нові паспорти, то ж не спішимо поки.
-
Я маю на увазі пришвидшення
-
Дякую) Але в мене все ясно. Просто треба зачекати)
-
Можу вам допомогти з цим питанням, напишіть в особисті повідомлення і я поясню.
-
6 с половиной
-
Ціна питання 5000грн у мене була з нотаріусом на моїх батьків та адвоката. Я в Стамбулі.