Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Щиро дякую 😊
-
+1-613-321-4243 (6:30-19:00 Toronto time)
-
кожен поважаючий себе ждун має мати цей номер
-
Ви маєте номер телефону?
-
Ура, спасибо ❤️ ехуууу
-
Возвращается)
-
А є телефон Оттави?
-
Тим паче. Подзвоніть в Оттаву і поясніть причину затримки відправки (в кризову форму продублируйте). Дзвоніть прямо зараз... Ні, там вже початок 7 вечора... Завтра по-їхньому вранці подзвонити краще і сказати, що у кризову форму також написали (це можна і зараз).
-
Ні,ви не правильно зрозуміли мене. Мені і чоловіку запит на паспорт прийшов набагато раніше,ніж дітям,ми чекали поки їм одобрять візи,щоб разом паспорти відправити. А паспорт у мене нормальний.
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка здали паспорти на вклейку у Варшаві 27 вересня і тиша... Як зателефонувати (телефон) чи написати у кризову форму у Варшаві? Не можу знайти на сайті контакти 🙏
-
Я думаю, що, коли будете писати — відправте фото старого паспорту (за Яким подавались) і нового (або данні нового). Чим більше інфи — тим більше захист себе. І продублируйте інформацію подзвонивши в Оттаву особисто, щоб вони одразу помітили ваші зміни.
-
Дякую,надіюся,що допоможе🙏
-
Можно ли через кризис форму поменять загран паспорт на другой если биометрию ещё не сдавал и не записывался ? Какую причину указать ? Есть ли какие-то последствия?
-
Напишіть у кризову форму
-
Скажіть, будь ласка,хто подавав паспорти з простроченими запитами( ми чекали на одобрення для дітей),але без пояснювального листа,чи були якісь проблеми з вклейкою???? Відправили паспорти,але лист не написали,тепер переживаю...
-
t.me/speakingforwaiter
-
І на рахунок цього теж
-
На рахунок цього переходьте в общалку
-
Вот только в Канаде вы можете на 3% в год поднять только. Было 1000, стало 1030. Такое себе ) ну и как лендлорд скажу, что вы написали фигню ) от стоимости ставок аренда если и зависит, то мало и с большим лагом, а в моменте только от спроса
-
Програма для всіх українців. Якби було лише для тих хто тікає війни, Канада б зробили критерій, що повинен був знаходитися в Україні до 24 лютого.
2 Feb 2023, 01:21
32829/258562
about an hour ago