Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Визы(
-
Не зовсім зрозуміла. Уже одно прийшло, прикріплене запрошення тільки на одну людину. Тобто , умовно за тиждень, мало би прийти ще одне на другу?
-
Подскажите, вы ждете паспорта или визы?
-
Там потім же прийде два саме документи і буде два запрошення
-
Поділіться будь ласка інформацією
-
Паспорт одна хочет забрать
-
Доброго вечора, як ви працюєте?
-
Це додаткова інформація. Абсолютна більшість не прикріпляли ніяких рахунків
-
Доброго вечора, при заповненні анкети треба дати виписку з банку по рахунках, це треба рахунки всіх карт що є,кредитних та зарплатних?і якщо на них немає достатньо коштів,це впливає на результат отримання візи чи ні?також заповнюємо анкету на неповнолітню дитину (16 років)і теж є запрос по рахунках,це в анкеті по програмі CUAET
-
Тобто пілся здачі даних біометрії дані у листах і анкеті автоматично зміняться ? Проблема , що пропущена одна буква у імені при заповненні
-
Я получил загранпаспорт,а там транскрипция другая(не та буква )Вот и узнаю как исправить в биометрических данных букву имени. Потому что не знаю фамилия и имя на визу берется с анкеты или с биометрических данных?
-
Доброго вечора! Можна подати на вклейку візи дітям без запитів через нас. Подаємо у Варшаві, всі дитячі паспорти повертались з візами👍🏼
-
у моей сестры было так же, написали в кризис форм что бы исправили на правильное, сдали без проблем биометрию, и до реквеста они исправили ей имя на правильное, так что едьте смело сдавать, только не забудьте написать в кризис форм про исправление
-
А если в биометрии ошибка,одна буква имени?
-
Доброго Всім Вечора ! Допоможіть із проблемою Зроблено помилку у заповненні даних а анкеті а саме у імені ( одна буква ) Отримано лише листи на пошту і запрошення на біометричні дані , як у подальшому правильно поступити ? Дякую !
-
Я в свое время указывал дату продленного (2011-2026), и ессно кроме первой странички ещё и страничку со штампом грузил
-
Например если срок действия паспорта продлен, в анкете можно указывать срок действия паспорта который продлен?
-
Спасибо!
-
20 декабря отправили на вклейку, 16 января паспорта вернулись к нам с визами. Детям до сих пор ждем.
-
Закрепленное сообщение, отправка в Варшаву только почтой, забор личный по записи
2 Feb 2023, 01:21
3284/258634
about 7 hours ago