Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Доброго вечора ,куди після здачі біометрій ,повинен прийти лис з запрошенням на вклейку візи на мейл чі в кабінет?
-
Хитро хитро 🤣🤣🤣
-
Давайте я докажу обратное. Накидайте мне говна, столько сколько ни у кого не было. И посмотрим. Сегодня 193 дня. Через неделю 200☺️
-
Да,какашки точно работают!!! В нашем случае после 2 письма в кризис форм(в группе была подсказка написать от имени всех детей-1 раз писали от имени мужа,главного аппликанта- ни ответа, ни привета,а второй раз писали письма от всех четверых...дней через 5 пришли ответы по каждому,что отдали в работу,потом ещё дня через 3 мужу biometric vallidity letter...у мужа потом все заглохло,а по 3 детям одномоментно на 2 почты(по младшему мужу,по двойняшкам мне) пришли foilless visa сегодня 1.11 Ждём ещё мужа! Подкиньте 🙏🙏🙏 какашек💩, пожалуйста (ждём с 14.06 биометрия Будапешт)💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩
-
Мені реквест прийшов 29 вересня, а дружині 14 вересня, 30 вересня поклав в один конверт свій, дружини і доньки 4 роки(без запрошення) - вклеїли 22 жовтня всім трьом. Здавав у Відні
-
Всім привіт! Можливо, хтось знає… Можна в Лондоні особисто здати паспорти на вклейку і самим же їх і забрати??? Не можу ніяк дочитатися на сайті візового центру.. Дякую за відповіді)
-
Смотря где. Какая страна?
-
А если была служба в милиции в 90-х тоже надо что то описывать?! Кто сталкивался?)
-
доброго вечора. Цікавить така інформація: після заповнення анкети повинен прийти якийсь код про те що анкета прийнята офіцерами? Бо користувались послугами знайомої (подавала і заповнювала анкету), і та сказала чекайте код на імеіл, чекаєм вже три тижні і нічого нема. чи це розвод ? анкета по її словам подана 9 жовтня
-
Муж знакомой военный ,отправлял абсолютно все что есть о работе бывшей у кого служил , имена начальников года и место службы с переводом на анг.
-
По факту це значить що паспорт віддали пошті у посольстві Канади, але ще не привезли до vfs центру
-
Всім привіт, є наступне запитання. Одночасно отримали апрув що віза вклеєна в IRCC аккаунті, але в дружини і доньки зі статусу “The decision envelope for your application, tracking ID No. 0000 has been dispatched from the IRCC Office, to the Canada Visa Application Centre in Vienna,austria” до статусу “ready to collection” пройшло 3 години, а в мене вже тиждень висить dispatched. Паспорти дружини і доньки забрав, мого в них нема, але у vfs у Відні сказали що це довго занадто, мало б бути вже. Сказали пошукають і дали пошту посольства, написав і там і там на пошту, але знаючи їх, це надовго. Хтось зтикався з тим що застрягап паспорт на статусі «The decision envelope for your application, tracking ID No. 000000 has been dispatched from the IRCC Office, to the Canada Visa Application Centre in Vienna,austria»???
-
Добрый вечер подскажите может кто то сталкивался, пришло письмо на доп документы о военской службе и работе в полиции, как это сделать, скидывать переводы на английский язык или вообще что делать?