Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Что за рандом такой , вообще бред ((((((
-
Gmail.com. Не знаю с чем связано, думаю дойдет просто позже.
-
+ 2 !!!! Вітання! 🥳🥳🥳🇨🇦🇨🇦🇨🇦 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 Результати опитування shorturl.at/fjlq1 #approvedvisa Кількість 31.10 - 52 Дорослі - 38 Дитячі - 14
-
Вот вам большущее спасибо за комментарий о том, что не пришло на почту. Зашла в кабинет. +2 визы 😁 Ой божечки, паника, пошла вычитывать что ж дальше делать-то. Я и не ожидала так быстро. Всем скорейшей визы!
-
Они все сентябрьско-октябрьские
-
Ні, цікаво ж що буде далі
-
Можно застрелиться?
-
+ 1 !!!! Вітання! 🥳🥳🥳🇨🇦🇨🇦🇨🇦 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 Результати опитування shorturl.at/fjlq1 #approvedvisa Кількість 31.10 - 50 Дорослі - 36 Дитячі - 14
-
+ 1 !!!! Вітання! 🥳🥳🥳🇨🇦🇨🇦🇨🇦 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 Результати опитування shorturl.at/fjlq1 #approvedvisa Кількість 31.10 - 49 Дорослі - 35 Дитячі - 14
-
+ 2 !!!! Вітання! 🥳🥳🥳🇨🇦🇨🇦🇨🇦 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 Результати опитування shorturl.at/fjlq1 #approvedvisa Кількість 31.10 - 48 Дорослі - 35 Дитячі - 13
-
У нас також такі дати діти чикають з 27.05 ми з дружиною отримали 26.08 надіюсь що на також скоро буде (вітаю вас)
-
t.me/speakingforwaiter
-
Заклинание прочитать нужно
-
Нам на 3роки дали,робочу у жовтні