Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Вибачаюсь,але можите відповісти,бо теж чекаю усіх я лише одна хто отримала із сім'ї.. Писали якою мовою? Чі треба прикріплювати анкети других членів сім'ї чі просто написати їх номер?
-
Як записатись на подачу паспортів для вклейки візи? Вибиває лише Варшава, та і там немає вільних дат 🙏🏻
-
+ 1 !!!! Вітання! 🥳🥳🥳🇨🇦🇨🇦🇨🇦 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 Результати опитування shorturl.at/fjlq1 #approvedvisa Кількість 31.10 - 8 Дорослі - 4 Дитячі - 4
-
Біометрія була здана в Бухаресті, ще 9 травня. Ніякої відповіді до сих пір.. Може моя заявка в Київ потрапила?😱😢 Її ніколи не розглянуть...
-
Кризисная форма на сайте. Ответили мне в пятницу вечером, что все документы увидели и поставили в приоритет. А в понедельник реквест.
-
Вы куда писали?
-
Анкета з 9 червня, дитина без біометріі а батьки здавали біометрію 13 червня, ми давно з візами лише чекали на третього сина
-
Может кому-то полезно будет: 22.10 в субботу вечером отвёз паспорт в курьерскую службу. 24.10 его забрали для доставки 25.10 доставлен в Рим 31.10 паспорт у меня на руках
-
Коли біометрію здавали?
-
Так, працює. Велика черга
-
🤩🤩🤩Дали визу ребёнку!!! Подача 07.07 Запрос на паспорт 31.10 Писала письма на прошлой неделе, где вкладывала фото визы американской ребёнка, апрувы родителей и билеты на самолёт. Может сработало, а может время пришло.
-
Вітаю Вас!! Вболівала за вас, бо дуже сумні повідомлення були. Дуже за вас рада!!!
-
Я ось у п'ятницю віддала паспорт. На день пізніше. Подивимось коли мені прийде письмо.
-
На скільки я пам'ятаю запрос робиться через кризову форму. А відповіді на криз форми ми жодної не отримали) 4 міс від біометр пройшло, отримали запроси на дітей і відправили всі паспорти разом на вклейку. Але це у нас такий досвід,у всіх по різному
-
Добрый день. Подскажите, пожалуйста, конверт куда вкладывается паспорт на вклейку визы - какие требование к конверту?
-
Скільки пройшло часу?
-
Оо пошла вода в хату
-
Наверное только потому что вы участвуете в лотерее)) мой ребенок 15 лет, тоже ждёт с 25.07, буду отправлять ее паспорт со своим на вклейку
-
+ 1 !!!! Вітання! 🥳🥳🥳🇨🇦🇨🇦🇨🇦 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 Результати опитування shorturl.at/fjlq1 #approvedvisa Кількість 31.10 - 7 Дорослі - 4 Дитячі - 3
-
Я буду ежедневно теперь обновлять аву с кол-вом дней ожидания визы, ждуны присоединяйтесь😄)
2 Feb 2023, 01:21
35146/258562
about 21 hours ago