Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Дякую, а переводили на англ.чи ні?
-
Я свідоцтво про одруження прикріпляла
-
Доброго дня. Питання по біометрії у Львові. Якщо потрібно пройти двом людям, то потрібно слати їм 2 окремих імейли, від кожного окремо, чи в одному листі можна прикріпити дані двох людей з групової заявки?) Відіслали один лист з двома людьми вчора. Сьогодні прийшло запрошення на одного аплікантів. Чи варто з часом очікувати ще одне запрошення?)
-
Підкажіть ще одне, будь ласка. Обов'язково завантажувати документи на підставі чого змінилося колись давно прізвище, свідотство про одруження наприклад?
-
Вітаю! Підкажіть, будь ласка, а можуть відмовити у візі якщо забула поставити галочку що згодна проходити медичну комісію пл прильоту. Чи краще в кризову форму звернутися та виправити анкету, чи подать анкету заново? Біометрію здала вчора. Дякую!
-
з 16 липня чекаємо
-
З 12-го липня чекаю 🤬
-
Зробіть глубокий вдох і повільний видих.
-
так
-
Вітаю! Це з укр громадянством так довго чекали?
-
10.09 тоже самое
-
140 днів очікування і прийшов запит на паспорт 07.09.22 біометрія у Відні листи/дзвінки до IRCC без результату, пріоритетний пріоритет - одна відповідь
-
Мой молодой падаван, наберись терпения и душевного спокойствия. Ты только в начале пути.
-
Обратную доставку я заранее оплатил на каждый паспорт и вложил квитанции в конверт. Они именно за биометрию попросили, хотя до этого я отправлял свой паспорт и ничего подобного не было 🤷🏼♂️
-
И какой результат ?
-
Вы уверенны что это за биометрию? Я заплатили тоже в Анкаре и тоже порядка 300 с чем то лир за отправку мне паспорта на адрес курьером чтоб не приезжать в vfs
-
Мои месяц лежали без уведомления тоже написал потом
-
Просто паспорта неделю пролежали в Vfs без всяких уведомлений, если бы я не позвонил, паспорта так и ждали бы у моря погоды.
-
Хммм по поводу био в Турции ничего не знаю
-
Они в Анкаре вклеивают, они попросили именно за биометрию оплату. Я не стал долго спорить, цена вопроса 370 лир.
2 Feb 2023, 01:21
3572/258638
about 6 hours ago