Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
+ 1 !!!! Вітання! 🥳🥳🥳🇨🇦🇨🇦🇨🇦 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 Результати опитування shorturl.at/fjlq1 #approvedvisa Кількість 28.10 - 20 Дорослі - 17 Дитячі - 3
-
+ 1 !!!! Вітання! 🥳🥳🥳🇨🇦🇨🇦🇨🇦 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 Результати опитування shorturl.at/fjlq1 #approvedvisa Кількість 28.10 - 19 Дорослі - 16 Дитячі - 3
-
Доброго вечора Якщо прийшов лист про запит додаткових документів- дозвіл від батька на виїзд дитини, підкажіть, будь ласка, чи потрібно робити це через нотаріуса або чи є спеціальна форма і достатньо підписа батька і скан його паспорта ? Буду дуже вдячна🙏
-
Нет слов, одни маты, мы с мужем получили визы конце августа, дочка ждёт с 15.06 до сих пор ( зато подала родителями сестре маленькой на всякий случай, маме дали через 8 дней после биометрии( За маму рада, но это жесть ( +1 взрослый Заявка 17.10 Био 20.10 Кишинёв Запрос 28.10
-
+ 1 !!!! Вітання! 🥳🥳🥳🇨🇦🇨🇦🇨🇦 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 Результати опитування shorturl.at/fjlq1 #approvedvisa Кількість 28.10 - 18 Дорослі - 15 Дитячі - 3
-
19.10 отвезли паспорт в Вену 24.10 обрабатывают заявку в офисе ircc (сообщение на почту) 27.10 конверт с решением был отправлен с ircc в канадский виз.центр. в тот же день вечером пришло еще одно смс что паспорт можно забирать.
-
+1 05.06 - заявка 24.08 - біометрія 28.10- реквест Розглядав Лондон
-
Поштою 3 тижні
-
в пн.еду забирать паспорт в Вену (с Будапешта) могу закинуть кому нужно паспорт на вклейку визы
-
+ 1 !!!! Вітання! 🥳🥳🥳🇨🇦🇨🇦🇨🇦 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 Результати опитування shorturl.at/fjlq1 #approvedvisa Кількість 28.10 - 17 Дорослі - 14 Дитячі - 3
-
сегодня? мы вас считали? напишите пожалуйста сколько виз и кому. взрослым или детям
-
+1 🎉 10.09 - сімейна заявка 05.10 - біометрія мама (я) Варшава 20.10 - біометрія тато, Львів 28.10 - реквест тато Я з дитиною чекаємо.